Top Local Places

Papiermier

Barrierstraat 10, Bree, Belgium
Retail Company

Description

ad

http://www.papiermier.be - Papiermier staat voor ... tja, alles in papier.  De voor de hand liggende kaartjes, notitieboekjes en schriftjes worden aangevuld met stempels, masking tape, inspirerende boeken ...  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Met washi aan de slag voor Pasen.

facebook.com

Pakje klaar, mooie keuze.

facebook.com

Daar is de lente!!! En ook bij papiermier is er vanalles aan het kriebelen. Nog 1 weekje, tot en met 28/03, kan je bestellen via de 'oude' website. Onze nieuwe website gaat live op dinsdag 3 april. Daarom zal de webshop gesloten zijn van donderdag 29/03 tem maandag 2 april.

facebook.com

facebook.com

Wat een leuke dag vandaag (na het vele werk)...zo'n leuke reacties op het nieuwe miertje ... en dan nog bezoek van 'de vorige Papiermier' Evelien ... perfect timing!

facebook.com

Papiermier vernieuwt en krijgt een andere 'look en feel' ... Samen met Jeroen en Veerle van Circuze hebben we een leuk nieuw miertje gemaakt; zo leuk om hiermee aan de slag te gaan. En hieronder staat ie dan! Ons nieuwe logo.... Wat denken jullie ervan? Liken of delen op Facebook wordt zeker gewaardeerd!

facebook.com

Papiermier vernieuwt en krijgt een andere 'look en feel' ... Samen met Jeroen en Veerle van Circuze hebben we een leuk nieuw miertje ontworpen; zo leuk om hiermee aan de slag te gaan... En hieronder staat ie dan! Ons nieuwe logo.... Wat denken jullie ervan? Liken of delen op Facebook wordt zeker gewaardeerd!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz