Top Local Places

Graceful Letters

Albatrosdreef 11, Brecht, Belgium
Professional Service

Description

ad

De met de hand geschreven letters getuigen van persoonlijke aandacht, dit zal de ontvanger ten zeerste waarderen. Elk ontwerp is uniek. De met de hand geschreven letters getuigen van persoonlijke aandacht, een mooie gekalligrafeerde envelop, wenskaart, een favoriet gedicht, ... de ontvanger zal dit altijd waarderen. In de meeste van mijn werken maak ik gebruikt van 23K bladgoud, W&N gouache of watercolour en swarovski Crystals. Kalligrafie en Illuminatie zijn een passie en die wil ik met iedereen delen. Hope you enjoy it!!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Prettige Feestdagen!

facebook.com

Een kleine kerstboom voor les 3 van The Flourished Holiday Envelope.

facebook.com

De blaadjes geschilderd met de triangle brush gecombineerd met pointed pen decoraties. Natuurlijk heb ik ook hier gebruik gemaakt van de finetec kleuren, bleedproof white en een accentje in het rood.

facebook.com

We zitten al helemaal in de magische kerstsfeer. Hier heb ik gebruik gemaakt de Finetec kleuren silver, moon gold en pearl gold, tekst is geschreven in bleedproof white. Verder enkele details in cadmium red.

facebook.com

Een fantastische eerste les van de Flourished Holiday Envelope met de talentvolle Phyllis Macaluso. Dit was mijn project voor de 1ste les. Ik heb gebruik gemaakt van bleedproof white, finetec goud en gouache.

facebook.com

Vorige week zijn we weer begonnen met een nieuwe lessenreeks, Script Design from Traditional to Modern, met de fantastische Bailey Amon Rivera. Vandaag eindelijk les 2 afgerond, en zelfs al een beetje bouncing van letters geprobeerd.

facebook.com

Mijn eerste envelope exchange. Deze zijn op weg naar Amerika, Canada en Italie, een klein begin om het postsysteem een beetje meer kleur te geven.

facebook.com

In de laatste les deze bloemetjes leren vormen met de triangle brush in combinatie met de blaadjes en pen flourishes. De bloemetjes lopen door op de achterkant van de envelop, want zoals Phyllis zegt: Vergeet niet dat een envelop een achterkant heeft! Spijtig dat de lessen voorbij zijn, maar we hebben weer een nieuwe creatieve kijk op het decoreren van enveloppen en kaarten.

facebook.com

Les 2 van de Flourished envelop online class. In deze les hebben we geleerd om met de triangle brush deze blaadjes te schilderen, dit was een leuke uitdaging! Hier heb ik gebruik gemaakt van W&N gouache voor de blaadjes en Finetec voor de pointed pen flourishes.

facebook.com

Les 1 van de Foliats, Florals & Flourished Enveloppe is afgerond. Het is bijna verslavend deze flourishes, superleuk om te doen. Hier heb ik gebruik gemaakt van Bleedproof white en enkele accenten opera pink gemengd met Bleedproof white.

facebook.com

Deze woensdag gestart met de online cursus Foliates, Florals & The Flourished Envelope met als lerares de fantastische Phyllis Macaluso. In deze cursus leren we stap voor stap hoe we het decoreren van enveloppen naar een hoger niveau kunnen brengen, Phyllis is enorm getalenteerd en ik bewonder haar werk al geruime tijd. Oefenen, oefenen en nog oefenen!!

facebook.com

Vorige week zijn de eerste cursisten met de correspondentie cursus Spencerian gestart. Het voordeel bij deze cursussen is dat je niet op bepaalde uren naar de les moet komen, je krijgt alles toegestuurd via e-mail (werkbladeren, uitleg, video,...) waarna je zelf op je eigen tempo, wanneer het in je agenda past verder oefent. Daarna stuur je je beste oefenbladeren in ter correctie. Veel schrijfplezier!!!

facebook.com

Quiz