Top Local Places

CHEC - Compact Heat Exchanger Company

Bakestraat 206, Keerbergen, Belgium
Industrial Company

Description

ad

Wij leveren nieuwe compacte warmtewisselaars, voeren onderhoud en herstellingen uit aan alle bestaande toestellen, en leveren hiervoor wisselstukken. NIEUWE WARMTEWISSELAARS

Voor de nieuwe warmtewisselaars heeft CHEC gekozen om met SONDEX samen te werken. Sondex is een Deens bedrijf dat sedert zijn ontstaan in 1984 gespecialiseerd is in het ontwikkelen en het vervaardigen van platenwarmtewisselaars. Ondertussen is het uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldspelers op dit gebied.

Door technologische innovatie heeft Sondex een gamma platenwarmtewisselaars  ontwikkeld die perfect inzetbaar zijn in haast alle industrietakken : Scheepsbouw, staal en metaalverwerkende industrie, voedingsbedrijven zoals melkerijen, brouwerijen, verwerking van plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Ook in elektriciteitscentrales, HVAC, chemie en farmaceutische nijverheid, enz.

Door de variabele plaatlengte slaagt Sondex erin om de inlaatzone op de plaat te beperken; met andere woorden het effectieve uitwisselingsoppervlak wordt geoptimaliseerd. Mede door de specifieke tekening van de plaat wordt de warmteoverdrachtscoëfficiënt maximaal benut. Dit leidt tot minder platen voor een specifieke taak waardoor Sondex zeer competitief is.
De weldoordachte structuur van de plaat zorgt voor optimale turbulentie wat dan weer resulteert in geringe vervuiling van het uitwisselingsoppervlak.

Sondex zorgt voor betere resultaten en dus voor meer waarde voor uw geld.


ONDERHOUD – HERSTELLINGEN – WISSELSTUKKEN

Ook voor dit belangrijk aspect heeft CHEC zijn ervaring aangesproken en gekozen om met de beste partner samen te werken, afhankelijk van de aard van de taak.
U kan van CHEC steeds een snelle, kwaliteitsvolle dienst verwachten tegen de beste prijs.

Wij hebben voor haast alle merken van warmtewisselaars (Alfa Laval, GEA EcoServe, Vicarb, Schmidt-Bretten, APV, Arsopi, Fischer, Hisaka, Tranter, Pasilac, Rehaet, Swep, Tranter, enz.) dichtingen in vele materiaalkwaliteiten.
We kunnen deze leveren op korte termijn aan correcte prijzen.
Hetzelfde geldt voor nieuwe (en soms zelfs tweedehands) platen.

CHEC heeft een team ter beschikking dat de volledige revisie van uw warmtewisselaars kan uitvoeren, en dit zonder onderscheid van merk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Onze klant Sanitechniek bestaat 30 jaar! Proficiat! We wensen jullie nog vele mooie projecten toe!

facebook.com

CHEC wenst al z'n klanten en partners een deugddoend bouwverlof! Wij blijven doorlopend ter beschikking voor alle vragen, prijsvragen en bestellingen.

facebook.com

En uiteraard met warmtewisselaar van CHEC!

facebook.com

GEBO

Geothermie: energie van de toekomst! We zijn blij deze mooie projecten met GEBO te mogen realiseren.

GEBO
facebook.com

Aroma Communicatie

Heb jij de nieuwe website van CHEC al gezien?

Aroma Communicatie
facebook.com

Timeline Photos

CHEC deze week in La Chronique, de Franstalige uitgave van Bouwkroniek.

Timeline Photos
facebook.com

Barco One Campus is iconische blikvanger - INSTALLATIE360

CHEC in de pers, een prachtig project dat we mee mochten realiseren. We plaatsen graag de projecten van onze klanten in de kijker!

facebook.com

Timeline Photos

CHEC wenst al zijn klanten een deugddoend bouwverlof! Wij blijven gedurende juli en augustus ter jullie beschikking.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from CHEC - Compact Heat Exchanger Company's post

CHEC is weer helemaal klaar om jullie te ontvangen! Deelnemer van de Demo & Innovation Route met onze UV-toestellen, en nog steeds dé specialist voor platenwarmtewisselaars.

Photos from CHEC - Compact Heat Exchanger Company's post
facebook.com

CHEC @Pumps & Valves

CHEC @Pumps & Valves
facebook.com

Quiz