Top Local Places

Dierenkliniek St. Jan

Kapelsesteenweg 246, Brasschaat, Belgium
Veterinarian

Description

ad

Dierenkliniek voor kleine huisdieren.
Raadpleging 10-11u, 14-15u, 18-19u. of na afspraak buiten de raadplegingsuren. Ook spoeddienst s'nachts en weekend Jaarlijkse gezondheidscontroles en vaccinaties, voedingsadvies, alle types chirurgie, arthroscopie, echografie, radiologie, echocardio, dermatologie, oogheelkunde, konijnen en knaagdieren, interne geneeskunde, eigen labo, tandverzorging, neurologie, gedragstherapie kat en hond

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nog enkele tips voor het vuurwerk!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Prettige feestdagen! Alvast een liedje om duidelijk te maken wat onze viervoeters graag met kerst zouden willen ;)

facebook.com

Beste klanten, Om verwarring te voorkomen geven wij hieronder onze openingsuren nog eens door: Voor verkoop en op afspraak zijn wij elke werkdag open van 09u tot 19u. Zonder afspraak kan u terecht op onze vrije raadpleging elke werkdag tussen 10u-11u 14u-15u en 18u-19u. Bedankt!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Onze kliniek in een wit jasje met een lieve sneeuwwaakhond voor de deur! 🐕☃️

facebook.com

Veel plezier bij het versieren van jullie kerstboom. Deze border collie laat zich ook inhuren om te helpen ;)

facebook.com

SIENTJE IS TERECHT! BEDANKT IEDEREEN! Mocht er iemand een tri-color sheltie hebben gevonden aan militair domein Brasschaat, gelieve ons te contacteren. Is sedert vanmiddag vermist. Haar roepnaam is Sientje. Het nummer van de wachtdienst:0473574013.

facebook.com

facebook.com

Wij waren aanwezig vandaag in de Burgerzoo, op het Konijn en Knaagdiersymposium 2017. Zeer interessant en zo zijn we weer op de hoogte van de nieuwe inzichten en ontwikkelingen om de ‘knaagknaapjes’ te helpen. En er zijn natuurlijk minder fijne plaatsen om je zaterdag door te brengen.

facebook.com

Quiz

NEAR Dierenkliniek St. Jan