Top Local Places

Immobest

De Robianostraat 34, Borsbeek, Belgium
Real Estate Agent

Description

ad

Met meer dan 30 jaar ervaring staat ImmoBest onder de deskundige leiding van Stephan Vanrooy. Onze klantvriendelijkheid is onze beste troef.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hilde Varewyck Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar Biv: 508 995 GSM 0495/47.39.34

facebook.com

facebook.com

twee vrijstaande woningen en zwembad op 6 Ha in het departement Tarn-et-Garonne. domein van 6 ha, zeer rustig gelegen, bestaande uit bossen en weilanden. met twee vrijstaande woningen en zwembad. geschikt voor verhuring als vakantieverblijven. Andere gebouwen kunnen desgewenst nog gerenoveerd te worden. Vele recreatie mogelijkheden (jagen vissen paardrijden, zwemmen, wandelen, fietsen). eigendom van een Belgische vennootschap.

facebook.com

Overname- Ruim en gerenoveerde snackbar/frituur met goede omzet. De te betalen maandelijkse huur bedraagt 1200€(huur)+50€(KI)/maand, het KI wordt voor 50% aangerekend aan de huurder en wordt maandelijks samen afgerekend met de huurgelden. Het contract wordt afgesloten voor een periode van 9,18,27 jaar, 2 maanden waarborg met eerste maand huur te betalen bij overeenkomst. Voor onderverhuring of overdracht van het handelsfonds door de nieuwe kandidaat-overnemer enkel mogelijk mits toelating van huidige eigenaar/overdrager en zo zal dit ook opgenomen in de overeenkomst. Er is reeds een inventaris opgemaakt met de inboedel, machines en materialen die worden overgedragen, overname van de vennootschap (Bvba) is bespreekbaar. Het winkelpand is altijd zeer goed onderhouden en machines zijn 3 jaar geleden aangekocht. Terras aan straatkant voor ca 30 personen, mogelijk om ook een tuinterras te creëren.

facebook.com

op 1e en 2e verdieping hyper-gerenoveerd duplexappartement. Centraal gelegen. private inkom gelijkvloers met private trap naar 1e verdieping. gastentoilet met handenwasser, inkomhal met ruimte voor vestiaire en wasplaats. badkamer met inloopdouche en lavabo, living met geïnstalleerde open keuken (met toestellen), slaapkamer, grote schuiframen met toegang tot ruim zonneterras, trap naar 2e verdieping met ruime slaapkamer met veluxramen. verkoop onder stelsel registratierechten (geen btw op nieuwbouw) maximaal geïsoleerd met . CV op gas. voorzien van verluchting en ventilatiesysteem met warmte recuperatie. Alles gerenoveerd met zeer kwalitatieve materialen

facebook.com

Zeer centraal gelegen gelijkvloersappartement. zeer functioneel ingericht: gerenoveerd als nieuwbouw. Berging/wasplaats – inkom – ruime living met centrale geïnstalleerde keuken voorzien van toestellen (dampkap - kookplaat- vaatwasser- oven- koelkast) moderne ruime badkamer met inloopdouche lavabo en toilet, aangrenzende slaapkamer. Ruim ommuurd buitenterras (36 m²). Grote ramen met veel lichtinval. CV op gas. zeer goede isolatie. verluchting en ventilatiesysteem met warmte recuperatie. Verkoop onder stelsel van registratierechten. Luxueuze afwerking met zeer degelijke materialen

facebook.com

Berchem- Een verhuurd appartement op de 1ste verdieping met slaaphoek en terras, het appartement is verhuurd aan 410€ per maand en de overeenkomst is ingegaan op 01/06/2013 en werd telkens verlengd met één jaar, in september 1980 werd de gelijkvloerse verdieping vergund als een handelsgelijkvloers met tuin, 1ste verdieping een appartement met terras, 2de en 3de verdieping samen een duplex appartement met terras, oude plannen van het felixarchief zijn beschikbaar. Indeling appartement:- Salon met daarnaast een slaapruimte, berging met afvoeren wasmachine en droogkast, verouderde doch gebruikelijke geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad/lavabo met meubel/wc/de brander is in deze ruimte ingekast, naast de keuken en badkamer bevindt zich het terras. Zeer dicht bij invalswegen, Singel, met een boogscheut van het Station van Berchem, winkelstraat. Epc score (kWh/285m²jaar) met erkenningscode EP10202.

facebook.com

Instapklaar ruim appartement. inkomhal op parket met bergingen (12 m²) living op parket (40 m²), moderne geïnstalleerde keuken met toestellen (oven – microgolfoven – diepvries – koelkast – dampkap – kookplaat - vaatwasser) (8 m²) aparte berging (1.5 m²) 1 slaapkamer (20 m²) gastentoilet, ruime badkamer met vernieuwde inloopdouche en aansluiting wasmachine (14 m²) kelder. Het appartement is degelijk en netjes en heeft vernieuwde ramen. Interessant als beleggingseigendom. Kan zo verhuurd worden in de staat zoals het nu is. De verwarming en water is gemeenschappelijk. Het gebouw is zeer goed onderhouden. Het dak werd onlangs volledig geïsoleerd en vernieuwd. Er is een lift die conform is. Alle grote kosten zijn gedaan.

facebook.com

Opbrengstgebouw/handelseigendom bestaande uit een winkelpand, een parking op achterbouw, op 1V°en 2V° een nog een in te richten woonst, grondoppervlakte van ca 196m²!! Het eigendom is toegankelijk langs de winkelstraat en langs de Kerkstraat op de achterbouw. Op het moment is het eigendom niet verhuurd. Indeling:- Zaal, bar, keuken, bakplaats, overloop, lavabo en wc ruimte, buiten nog een open plaats van ca 72m², op 1V° 2 kamers en op 2V° nog een grote kamer onder het puntdak. Het gemeentehuis van Kapellen is op 750m, halte van de Lijn op 189m in dorpskern, het Beaulieupark met veel activiteiten : Gemeentelijk Stadion Beaulieu, Gemeentepark Kapellen, piste bereikbaar via ingang Bergstraat, via ingang parking ’t Bruggeske en watertoren of via ingang Dorpsstraat, 400 m kunststofpiste, enz...

facebook.com

6 staanplaatsen te koop 27.000 euro per stuk. De staanplaatsen zijn centraal gelegen in Wijnegem op wandelafstand van de tram.

facebook.com

Berchem 2600 - Ruime en op te frissen gezinswoning met de mogelijkheid tot het creëren van een stadstuin tem 30m², grondoppervlakte 80m². KI 728€ (laag beschrijf mogelijk onder voorwaarden)!!! Het eigendom is op het moment volgebouwd en heeft men op de plaats waar de koer zich bevind een ruime badkamer en daarnaast een berging voorzien, deze ruimte kan zeer gemakkelijk terug omgevormd worden naar de originele staat "een buitenruimte". Indeling van de woning/huidige toestand: GVL: Inkomhal, salon, provisiekamer, keuken, gang, badkamer, berging, op de eerste verdieping bevinden zich de traphal, 2de leefruimte, open keuken, slaapkamer en kleine douchekamer, op de tweede verdieping nog 3 slaapkamers, badkamer en wc kamer. Het eigendom ligt parallel en met een wandelafstand van het station van Berchem (150m), zeer dicht bij belangrijke invalswegen, Singel, Ring, het is ook een zijstraat van een winkelstraat (Statiestraat), aparte meters voor gas (x2) en electriciteit (x2) zijn voorzien.

facebook.com

lak bij het historisch centrum van de stad. Zonnig en licht en zeer centraal gelegen, nabij centrum van Antwerpen. Het appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een ruime living, een open aangebouwde keuken, een slaapkamer en een ruime badkamer met ligbad en een regendouche. De centrale verwarming is individueel op gas. Lage vast maandelijkse kosten. Klein beschrijf mogelijk.

facebook.com

Quiz