Top Local Places

Het ijsparadijs Korspel

heikrekelstraat 9, Beverlo, Belgium
Ice Cream Shop

Description

ad

Welkom bij het ijsparadijs korspel! In het ijsparadijs kan je terecht voor heerlijk ambachtelijk bereid ijs of om lekker iets te komen drinken.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Het Ijsparadijs Korspel is het seizoen 2018 gestart!!! Nieuw is onze strudel met warme woudvruchten.Ook lekker met een bol van onze zelfbereide ijsjes. 2018 wordt een smakelijk jaar. Beloofd!!

facebook.com

Met de lente in het vooruitzicht tellen we af tot 1 maart, want dan opent het Ijsparadijs in Korspel zijn deuren voor het nieuwe seizoen!!!

facebook.com

HAPPY SUNDAY in het Ijsparadijs!!!! Nu zondag 15 oktober zijn we de laatste dag open van het seizoen. Daarom bij aankoop van een ijsje met 2 bollen een 3 de bol gratis. Smullen maar!!!

facebook.com

Iisparadijs is laatste week open!!! We hebben alvast een nazomertje besteld. Voor de winterstop dus nog even genieten van een lekker ijsje of terrasje.

facebook.com

Het ijsparadijs is nog open tot en met 15 oktober 2017. Winterstop vanaf 16 oktober 2017. Vanaf 1 maart 2018 zijn we er weer!!! Dozen ijs van 1 liter gelieve te bestellen voor 1 oktober;

facebook.com

Voor vers gebakken pannenkoeken kan je ook terecht in het Ijsparadijs te Korspel. Wij bakken doorlopend pannenkoeken van 14 u tot 22 u. Smullen maar !!!!

facebook.com

Het Ijsparadijs in Korspel is open op dinsdag 15 augustus!!! Proef ook onze vers gebakken pannenkoeken en Brusselse wafels. Heerlijk!!!

facebook.com

Vakantie,zomer en...? Een lekker ijsje van het Ijsparadijs. Tip: probeer ons nieuw huisgemaakt ijs met chocolade,hazelnoot en krokante wafel.Heerlijk!!!

facebook.com

Toppie!!! Nieuwe kinderbekers in het Ijsparadijs, die gevuld kunnen worden met dagelijks zelfbereide ijs naar eigen keuze. Wat kan de zomer toch geweldig zijn.

facebook.com

Hello summer !!! Ice cream is always a good idea.

facebook.com

Timeline Photos

Op pinksteren en pinkstermaandag is het Ijsparadijs geopend!!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Het ijsparadijs Korspel's post

Nieuw in het Ijsparadijs te Korspel : mango passievrucht ijs. Heerlijk bij dit zomers weertje!!!!

Photos from Het  ijsparadijs Korspel's post
facebook.com

Quiz

NEAR Het ijsparadijs Korspel