Top Local Places

Café 't Gehucht

Aarschotsebaan 123, Berlaar, Belgium
Bar

Description

ad

Volkscafé langs de Aarschotsebaan te Berlaar-Heikant met veel speciaalbieren op de kaart. We heten u van harte welkom in ‘t Gehucht, een gezellig volkscafé in Berlaar-Heikant, waar iedereen thuis komt. Aan de uitgestrekte toog is er altijd wel iemand om mee te discusiëren over het leven, terug te denken aan de goeie ouwe tijd of om mee te dromen over de toekomst. Met geselecteerde muziek hopen we de sfeer en het kader aangenaam te maken. Verder hebben verschillende verenigingen hier al jaren hun lokaal en reeds vele jaren is het café de uitvalsbasis voor tal van muziekoptredens.

U vindt hier een mooie selectie van diverse bieren. Tevens hebben we elke maand een bier van de maand in samenwerking met de Heikantse bierliefhebbers.

Hopelijk tot binnenkort!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Beste klanten, Samen hebben we 2017 doorgemaakt. We hebben samen veel leuke uren gedeeld. We hebben samen wat afgelachen en ook tranen weggepinkt. We wensen jullie allemaal een gezond en fijn 2018!

facebook.com

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Whisky Infused van 't vat! Vanaf 1 december in 't Gehucht...

facebook.com

Heb je zin om mee te gaan wandelen? Vanaf 6 december 2017 vertrekt er elke woensdagavond om 19u stipt een wandelgroep aan café 't Gehucht. Meer info in 't Gehucht!

facebook.com

De inschrijvingen voor het Schlagerfestival zijn afgelopen. De bus zit vol. We kijken al uit naar 23 maart 2018!

facebook.com

Vrijdag 23 maart 2018 rijden we met een bus naar het Schlagerfestival in Hasselt! De plaatsen zijn beperkt! Meer info en inschrijvingen in 't Gehucht!

facebook.com

't Gehucht werd uitgeroepen tot beste café van Berlaar! Bedankt klanten voor het vertrouwen!

facebook.com

Timeline Photos

Nu van 't vat in 't Gehucht: Sint Bernardus Abt!

Timeline Photos
facebook.com

Wij willen langs deze weg onze klanten bedanken voor het afgelopen jaar. We hebben in 2016 genoten van jullie aanwezigheid in ons café en hopen jullie ook in 2017 te mogen verwelkomen. Wij kijken er alvast naar uit en wensen jullie voor 2017 een jaar vol liefde, geluk, maar vooral een goede gezondheid!

facebook.com

Timeline Photos

Wie rijdt er mee op brouwerijbezoek bij De Koninck? Op dinsdag 11 oktober vertrekken we om 12.30u stipt op Melkouwen. Prijs treinticket €8.60. Bezoek en degustaties gratis. Inschrijven kan in 't Gehucht. Gelieve te betalen bij inschrijving.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Spaar voor een bezoek aan stadsbrouwerij De Koninck!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Krab en win het nieuwe Leffe glas bij aankoop van een Leffe uit ons Leffe gamma!

Timeline Photos
facebook.com

Tijdens de kermisdagen van 9 - 12 juli zijn er heerlijke mosselen, videe, stoofvlees en curryworst te verkrijgen t.h.v. café 't Gehucht!

facebook.com

Quiz