Top Local Places

All-Port bvba

Lochtenmanweg 34, Beringen, Belgium
Home Improvement

Description

ad

Fabrikant sektionaalpoorten in staal of hout voor particuliere en industriële gebruikers. Verdeler van aluminium carports met zwevend dak uit Japan.
Enkele van onze projecten ...

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Openpoortweekend 6 - 7 - 8 oktober!!!

facebook.com

facebook.com

Renovatie project, massieve houtpoort voorzien van een siermakelaar, horizontale plint onderaan en een houten montage kader.

facebook.com

De laatste voor het bouwverlof. Poortje van 6000mm x 8000mm

facebook.com

Laatste projectje voor het bouwverlof. Sectionaalpoortje van 6000mm x 8000mm geautomatiseerd. Weer een topprestatie van het All-Port team...😎

facebook.com

Project van de week. Toegangspoort tot een gemeenschappelijke parking. Aluminium secties met geperforeerde vlakken voor maximale ventilatie. Industriële #MFZ Antriebe met noodbatterij. Zodat de poort bij een stroompanne automatisch geopend kan worden. Uitgerust met #Beninca LED signalisatie, antivandaal veiligheids fotocellen in de dagopening en codeklavier.

facebook.com

facebook.com

Renovatie Project van de dag. Toegangspoort tot een parking. Totale breedte 8m. Afgewerkt met 2 vaste wanden en een centraal geplaatste poort. Alles in RAL 9006 en voorzien van een Beninca Automatisatie. Weer een topprestatie van het het All-Port montage team...👍

facebook.com

Vanaf heden zal onze toonzaal op zaterdagen ook geopend zijn van 9uur tot 13uur.

facebook.com

Quiz