Top Local Places

KVK Avelgem Official

Doorniksesteenweg 226, Avelgem, Belgium
Sports Team
advertisement

Description

ad

Welkom op de officiële Facebook-pagina van KVK Avelgem Sportclub

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na de match van de beloften selecteerde onze T1 de volgende 15 spelers.

facebook.com

Zondagmiddag gaan we op bezoek bij RFC Luigne. Het is de laatste keer dat we in competitieverband tegen onze Waalse collega’s spelen. Vanaf volgend jaar treden ze aan in de Waalse 4e provinciale. We gaan na 1 op 6 op zoek naar de overwinning. Supporters op post! De beloften pakken trouwens een verdiende 9 op 9! Doe zo verder!

facebook.com

Wat eigenlijk al een tijdje duidelijk was, is nu ook officieel. De huidige technische staf, T1 Bruno Vanterwyngen, beloftentrainer Sander Vanterwyngen en assistent-coach Dieter Vercoutere vernieuwden hun contract voor nog eens een jaar! We zijn heel blij dat ze hun project kunnen verderzetten!

facebook.com

Na een paar weken wikken en wegen besloten Thomas Vauterin en Bjarne D’huyvetter om hun overeenkomst met een jaar te verlengen! Wij zijn enorm trots om dit te melden! Thomas bewees zijn waarde al dit jaar met enkele beslissende goals en Bjarne speelt als zeventienjarige al voor het tweede jaar op rij bij het eerste elftal! Proficiat allebei en dank voor het wederzijdse vertrouwen!

facebook.com

In een wedstrijd met quasi geen kansen werd het 0-0. In de eerste helft kreeg Kortrijk de eerste kans. Vanop zo’n 25 meter werd op de buitenkant van de paal besloten. Kort daarna kreeg Thomas Vauterin een grote kans na mistasten in de Kortrijkse defensie. Hij besloot echter net naast. In de tweede helft was er veel goede wil, maar de creativiteit bleef uit. En als er dan al iets veelbelovend zat aan te komen floot de scheidsrechter onmiddellijk voor buitenspel. Een tweetal keer onterecht, zo gaven de bezoekers ook toe. SV Kortrijk kwam goed georganiseerd voor de dag en verdiende zeker een punt. Wij waren onmondig voor doel. Volgende week gaan we op bezoek bij Luigne. Daar zouden we nog eens moeten kunnen aanknopen met een zege. Hopelijk zijn Ouvrein en Debraine dan hersteld na blessure. Opvallend: Nieuwkomer voor volgend seizoen Baptiste Gruson was kapitein bij de bezoekers en hij speelde een goede wedstrijd in het hart van de defensie.

facebook.com

Na de verdiende 1-2 overwinning van de beloften op Lendelede beslisten onze trainers om de volgende 15 spelers te selecteren.

facebook.com

Zaterdagavond komt de rode lantaarn op bezoek. Het lijkt een makkelijke wedstrijd, maar we zijn op onze hoede. SV Kortrijk klopte vorige week eindrondekandidaat Dosko Kanegem, terwijl wij roemloos ten onder gingen in Lichtervelde. We gaan er van uit dat we ons herpakken en deze drie punten thuis houden. Kom ons massaal aanmoedigen!

facebook.com

Na een complete offday moeten we vandaag de kelk tot op de bodem ledigen. 5-0 tegen een stugger en gretiger Lichtervelde. We moeten eerlijk zijn, de score is niet eens overdreven. Volgende week moet het veel beter. Dan krijgen we de rode lantaarn op bezoek. We moeten die drie punten thuis houden!

facebook.com

Na de training van gisteravond selecteerde onze T1 de volgende 15 namen. Donderdag testte sterkhouder Laurent Debraine nog, maar hij bleek niet fit genoeg te zijn voor de wedstrijdselectie.

facebook.com

Zondag trekken we met de bus naar Lichtervelde. We gaan uiteraard vol voor de overwinning!

facebook.com

Vanavond verlengde Jonas Couvent zijn overeenkomst met een jaar. Ook youngsters Sybren Rutten, Maurice Pierloot en Gilles Maheur blijven de clubkleuren trouw.

facebook.com

Op een vettig, maar behoorlijk bespeelbaar veld ontvingen we Hulste. Vooraf kondigde deze wedstrijd zich aan als een gevaarlijke partij. We misten enkele certitudes in de defensie. Zo maakte Maurice Pierloot zijn debuut in de basiself. We begonnen zeer sterk aan de wedstrijd, we hadden constant veldoverwicht. Dit resulteerde in een paar kansen voor Julien en Jordy. Ook onze captain Viktor was dicht bij de openingstreffer. We gingen rusten bij 0-0. Hulste kwam iets beter voor de dag in de tweede helft. Het was knokken voor elke bal. Op het uur voerden we een dubbele wissel door. De moe gestreden Julien D’haene en Jordy Balcaen gingen rusten voor Thomas Vauterin en Sam Ghyselinck. Een geslaagde zet zo bleek, want de frisheid van de twee nieuwe spitsen bracht een nieuw elan voor de ploeg. In minuut 68 zette Sam zich door in de zestien. Hij werd al dan niet foutief gestopt door de doelman. Penalty voor KVK Avelgem. Sam ging zelf achter de bal staan en scoorde overtuigend door het midden. Kort daarna volgden nog een paar kleine kansjes. Maar plots kwam Hulste ook opzetten. Het werd warm voor ons eigen doel. Op een vijftal minuten voor het einde verving de 17-jarige Bjarne D’Huyvetter de 34-jarige Maarten Balcaen. Bjarne zorgde onmiddellijk voor de actie van de wedstrijd. Hij kreeg de bal links in de hoek. Met een schitterende dribbel zette hij zijn rechtstreekse tegenstander in de wind op de achterlijn en vervolgens werkte hij beheerst af. Heerlijke goal! De ontlading was groot bij spelers, staff en supporters! De veer was nu gebroken bij Hulste. Kort na de tweede goal scoorde Thomas Vauterin de verdiende 3-0 na goed aandringen. Kortom belangrijke drie punten in de strijd voor een eindrondeticket. Volgende week zondag gaan we op bezoek bij Lichtervelde. De supporters leggen alvast een bus in. Meer info vind je in de kantine van KVK Avelgem!

facebook.com

Recommended Before and After transformation