Top Local Places

LM Vlaams Gewest

Kalkoven 22, Asse, Belgium
Company

Description

ad

LM Vlaams Gewest

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Niet twijfelen, gewoon doen! https://www.facebook.com/jeugddienst.crejaksie/posts/1720421061313918

facebook.com

facebook.com

Onze jeugddienst www.crejaksie.be

facebook.com

EXCLUSIEF VOOR LM VLAAMS GEWEST LEDEN ! ACTIE BUNGALOWPARK MOLENHEIDE : boek in april of mei (voor alle periodes) en geniet van 40% korting. Rust en ontspanning samen met de kinderen ? Een weekendje onthaasten? Een paar dagen in de natuur en heerlijke rust? Bestaat er iets heerlijker dan met het hele gezin of samen met vrienden er eens lekker op uit te trekken voor een weekend of midweek ? Overnacht in één van de luxueuze bungalows van 4 tot 6 personen in Park Molenheide. Bovendien komen de waterlie ebbers volop aan hun trekken in het zwemparadijs “Aquapolis”. De kinderen vinden het speelparadijs “Kids Valley” keitof en de indoor minigolf “De Mijn”, uniek in Europa, kan de hele familie bekoren. http://www.molenheide.be/nl/arrangementen/code/604

facebook.com

VOLZET !!!

facebook.com

In de Week van de Verpleegkundigen en vroedvrouwen zegt LM van harte DANK aan alle enthousiaste en deskundige verpleegkundigen en vroedvrouwen !! Elke dag geven zij het beste van zichzelf en maken zij hun en onze droom van een warm-menselijke (thuis) zorg waar! Ook onze partner in thuiszorg Solidariteit voor het Gezin willen we bij deze gelegenheid hartelijk danken voor al hun goede zorgen voor onze leden.

facebook.com

Vandaag is Wereld Downsyndroomdag. Waarom 21 maart?Op 21 maart (21/3) laten we zien dat als je het 21ste chromosoom 3 keer hebt, dat nog niets zegt over wie je bent. Mensen met Downsyndroom hebben hun eigen karakter en eigen persoonlijkheid, alleen hebben ze wat extra hulp en begeleiding nodig in de samenleving. Vandaag wensen we een extra mooie dag toe !

facebook.com

Tijdens de week van 19 tot 25 maart zetten we de diëtisten even in de kijker. ​Een diëtist is de specialist bij uitstek op het gebied van voedings- en eetgewoonten. Hij/zij kan je een gepersonaliseerd voedingsadvies geven om zo je lichamelijke gezondheid te bevorderen. Een diëtist geeft je advies over een vermageringsdieet, eetstoornissen, een cholesterolverlagend dieet, voeding bij diabetes, maag- en andere problemen, voeding tijdens de zwangerschap, voeding voor sporters, enz. Bij de Liberale Mutualiteit ontvang je tot 60 euro als je een gediplomeerd diëtist raadpleegt. De tussenkomst bedraagt maximum 10 euro per consultatie, met een maximum van 6 consultaties per kalenderjaar.

facebook.com

Zondag 18 maart Zorg & Welzijn zetten de deuren open. Bij deze organisaties ben je van harte welkom! Altijd al eens achter de schermen van een ziekenhuis willen gluren? Ooit al een voorziening bezocht voor mensen met een beperking? En ken je het verschil tussen het oude rusthuis en het moderne woonzorgcentrum? Zondag 18 maart ontvangen meer dan 250 zorg- & welzijnsorganisaties en scholen jou met open armen. Breng gerust je kinderen, familie en vrienden mee, want iedereen is welkom!

facebook.com

Tijdens deze defilé laat de Zorgboetiek u graag kennismaken met de nieuwste trends in bad-en lingeriemode voor borstprothesen. Terwijl onze mannequins u verrassen met een spetterende collectie wordt u verwend met allerlei lekkers. Ook uw partner is van harte welkom. Wij kijken er alvast naar uit ! U ook??Reserveer dan vlug uw plaatsje want ze zijn beperkt !! Bevestig uw aanwezigheid voor 16 maart naar asse@zorgboetiek.be of via 02/ 452.78.74.

facebook.com

Dagelijks zetten vele 1000-en vrijwilligers zich onvoorwaardelijk in voor anderen. Ook in de Zorgsector zijn zij onmisbaar. In deze "Week van de Vrijwilliger" "willen wij vanuit LM een oprecht Dankjewel richten naar àlle vrijwilligers

facebook.com

Door te wandelen zoom je uit en maak je weer contact met het grotere geheel en met je omgeving, loslaten wordt gemakkelijker. Ook relativeren lukt beter...Je krijgt weer voeling met je lichaam. Of je kan inzoomen tijdens een wandeling. Je past je tempo aan: snel als je je onrustig voelt, traag als je rustig bent van binnen. Je gaat meer en meer met je aandacht naar binnen en richt je ogen naar beneden, je wordt je meer bewust van jezelf. Je zal inwendig vertragen als je je stappen vertraagt. Tijdens deze stapmeditatie gaan we heel bewust stappen, wandelen en genieten... Samenkomst in Vivasse om 14u, nadien met eigen vervoer naar start wandeling (+/- 10 min rijden).Wandeling is niet te lang en voor iedereen geschikt, ook rolstoelgebruikers en senioren.

facebook.com

Quiz