Top Local Places

Bubba Tattoo

Hulzenstraat 123, Alken, Belgium
Tattoo & Piercing Shop

Description

ad

Voor kleine & middelgrote tattoo's van eigen meegebrachte ontwerpen tot voor u ontworpen tattoo's
Enkel op afspraak!  bubbatattoo@telenet.be Bubba Tattoo

Ik Timmermans Tom ben een beginnende tatoeërder.
Ik maak ontwerpjes op maat of kan ook gewoon een tattoo die jij leuk of mooi vind.
Ik ga echter meestal altijd een bestaand werk niet zomaar overnemen we gaan samen opzoek naar een leuke toets of aanpassing om hem weer dat tikkeltje uniek te maken.
Indien u vragen of dergelijke heeft kan u best een mailtje sturen en dan maken we een afspraak om even alles te bespreken.
mailen kan naar BubbaTattoo@telenet.be
prijzen en dergelijke worden enkel in de shop besproken niet via telefoon of mail.

Ik werk enkel op afspraak.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Beste klanten, Vanaf 13 juli tot en met 10 augustus zijn we in verlof. Dan worden en geen telefoon, berichten en mails beantwoord. Genieten is de boodschap

facebook.com

facebook.com

Work in progress

facebook.com

De grotere die nog opstaan werk ik nog verder af, maar daarna even terug wat kleinere dingen vind ik leuker om te doen 😃

facebook.com

Beste klanten, Wegens ziekenhuis opname van de dochter zal ik alle afspraken deze week en volgende week moeten annuleren ik zal alle klanten persoonlijk ook even een bericht sturen en kijken voor nieuwe afspraken. Bedankt voor het begrip

facebook.com

Iemand kwam met de vraag kan jij mij deze vieze roos weg werken maar wil terug roos en mag niet in kleur. Dus eerste sessie hebben we gedaan nu laten genezen en weer wat bijwerken tot we een ander resultaat hebben. Alvast even de stap tot nu toe.

facebook.com

Graag zou ik in 2018 nog meer kleine of middelgrote tattoos zetten. (1 sessie tattoos ) Hierbij enkele werken zoals ik er graag nog meerdere doe. Dit ook om mijn techniek en dergelijke nog meer uit te werken. Indien vragen mag jij altijd een mail of bericht sturen.

facebook.com

We zeggen bijna vaarwel 2017... heb was een bewogen jaar en kijken volle moed uit naar 2018. Dat gaat wat veranderingen meebrengen op verschillende vlakken. We zijn verhuisd, ook ga ik wat vaker nee zeggen tegen bepaalde vragen en tattoos, de wachttijden lopen wat sneller op. Dus we gaan de agenda wat anders plannen. Ook ga ik wat meer terug kleine en middelgrote tattoos zetten die in één sessie klaar zijn. Verder wens ik iedereen veel plezier in 2018 maar voornamelijk een goede gezondheid. En verder zien we wel wat 2018 in petto heeft.

facebook.com

Wij wensen iedereen prettige feesten en veel geluk in 2018! Geniet ervan !!

facebook.com

facebook.com

Preview. Nog wat geduld 😜

facebook.com

facebook.com

Quiz