Top Local Places

Shoqata Kulturo Sportive "MËRGIMI"

Franz Samwald Straße, Pottschach, Austria
Community Organization

Description

ad

Faqja e Shoqatës Kulturo Sportive "MËRGIMI"
Die Seite des Albanischen Kultursportverein  "MËRGIMI" Faqja e Shoqatës Kulturo Sportive "MËRGIMI"
Die Seite des Albanischen Kultursportverein  "MËRGIMI"

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Xhamia Nur

facebook.com

Organizata Humanitare "Rinia" Austri

https://www.facebook.com/Organizata-Humanitare-Rinia-Austri-1229920060418109/?ref=aymt_homepage_panel

Organizata Humanitare "Rinia" Austri
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Slm �Sot ni javë (02.09.'16) inshaAllah xhumanë do ta falim te xhamia "NUR"-Ternitz�!

facebook.com

Dersi 17.06.2016 2/2 Ligjerues Alejdin Jashari

Pjesa 2/2

facebook.com

Dersi 17.06.2016 1/2 Ligjerues Alejdin Jashari

Dersi që u mbajtur me 17.06.2016 nga Zr. Alejdin ef. Jashari. Pjesa 1/2

facebook.com

Photos from Shoqata Kulturo Sportive "MËRGIMI"'s post

Selamun Aleykum. Vëllezër e motra musliman ,faleminderit dhe mirënjohje për të gjithë ata të cilët ndihmuan në rastin e kësaj familje me nevojë për ndihmë humanitare. Sot me 17.06 2016 u arit të dërgohet shuma e mbledhur prej 1270 € kësaj familje. Shpresojmë që ndihma që dhuruat ju për këtë familje të motivojë edhe persona tjerë për t'u mbështet edhe ata ndihmave për familje me nevojë. Allahu ju shpërbleft në mirësi të gjithë ata që ndihmuan në mënyrë vullnetare. Me Respekt.

Photos from Shoqata Kulturo Sportive "MËRGIMI"'s post
facebook.com

LAJMËRIM SLM. SONDE NATA E SHTUNE DATA 17.06.2016 PER NAMAZIN E TARAVISE LIGJERUES NE XHAMINË E TERNICËS MYSAFIR KEMI HAFIZ Alejdin Jashari NGA VIENA. DO TE MUNDOHEMI TE TRANSMETOJM LIGJERATEN LIVE NE FAQEN E FEJSBUKUT SLM Xhamia "NUR"Ternitz

facebook.com

LEXO

Te dashur bashkatdhetar.. ..kjo nënë ka nevoj për ndihmën tonë, tregoni bamirësi dhe jepni! një nga personat, që jeton në rrethin ton, është duke mbledhur të holla, që shpresojm të dërgohen të premten me 17.06.2016, kurse afati për pranimin e të hollave është 16.06.2016 dita e enjte. Ata që duan ta ndihmojnë këtë familje mund te na kontaktoni ne numrin e celularit ______________ +43 676 9005012 +43 660 4654066 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Shpërndajeni..! Xhamia "NUR"Ternitz

facebook.com

Timeline Photos

sepaku respektoni te tjert qe agjerojn!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kryesia u faleminderohet gjithë anëtarëve dhe personave që ndihmuan sot për të pastruar dhe ngjyros lokalin e shoqatës. Shumë Faleminderit, me nderime kryesia e shoqatës. Personat që ndihmuan vullnetarisht: (në qoftë se kemi harruar dikënd, le të lajmrohet. Me mirëkuptim) Gani Haxhiu Kurtish Besir Mujdin Rexhep Xhevair Fadil Astriti Refet Blerim Sadri Gzimi Meli Semiri Xheviti Amedini, Dhondri I Xhevitit, shoku i Blerimit pi Pallatice emini dhe Berati.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Shoqata Kulturo Sportive "MËRGIMI"