Top Local Places

De Bommel Beer

Email: info@debommelbeer.nl, ,
Shopping/retail

Description

ad

De Bommel Beer voor beregezellige kinderfeestjes en uitdeelkadootjes Een kinderfeest, thuis of elders, is voor de meeste kinderen een hoogtepunt waaraan ze nog jaren terugdenken. De organisator ook: zo’n feest vergt vaak een hoop grijze haren, organisatie en een berg tijd. De Bommel Beer neemt juist die zorg uit handen. Of er nu een feest thuis op stapel staat, of dat u tijdens een ‘grote mensenevenement’ de kinderen wilt trakteren op kinderactiviteiten die ze leuker vinden dan toespraken of een officieel diner.

De Bommel Beer werkt volgens beproefd concept. Met behulp van thematische verkleedkleren, schmink, aankleding en knutselmaterialen wordt een feest een sprookjesachtige belevenis. Wij verhuren voor feestjes thuis de feestkoffers-PLUS, waarbij u een compleet feest huurt. Draaiboeken loodsen u door de uurtjes heen. De koffers hebben vaste thema’s, maar voor speciale wensen staan wij altijd open. Ook een begeleider om u te helpen kan erbij worden gehuurd.

Voor evenementen als bruiloften, bedrijfsfeesten en familiefeesten organiseren wij kinderactiviteiten op maat. Bijpassende thema’s staan hierbij centraal. Uiteraard worden ze onder vakkundige begeleiding uitgevoerd.

Voor themakadootjes, traktaties en spullen waardoor uw kind zich echt piraat, prinses, heks of juist een stoere brandweerman voelt, kunt u terecht in De Bommel Beershop.

Quiz

NEAR De Bommel Beer