Top Local Places

Capabel Onderwijs Groep

, ,
School

Description

ad

Capabel Onderwijs Groep verzorgt o.a. opleidingen in de sector Zorg en Welzijn door heel Nederland.  Capabel Onderwijs Groep komt voort uit een fusie tussen de opleidingsinstituten SPIL/Chiron, ISI Chiron, SICA Opleidingen en de Vrouwenvakschool. Met deze samenwerking is ruim 25 jaar opleidingservaring gebundeld uit o.a. de zorg- en de welzijnssector.

NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Als lid van deze raad committeert Capabel Onderwijs Groep zich aan de Gedragscode en Algemene Voorwaarden van de NRTO. NRTO-leden zijn tevens aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumenten.

Erkend onderwijs
Capabel Onderwijs Groep verzorgt o.a. opleidingen in de sector Zorg en Welzijn. De MBO-opleidingen zijn opgenomen in het CREBO en het MBO-diploma is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen in het kader van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Het uitstroomniveau is op niveau 2, 3 en 4.

Korte beroepsopleidingen Zorg en Welzijn
De opleidingen zijn BOL of BBL en zijn effectief 42 lesweken (1 jaar) met 1 lesdag per week naast stage/beroepspraktijk. De totale studiebelasting, inclusief stage/beroepspraktijk, is fulltime. De opleidingen komen in aanmerking voor studiefinanciering (BOL) of WVA ten gunste van uw werkgever (BBL). De opleidingen starten zo'n zeven keer per jaar..  

Locatie
Capabel Onderwijs Groep heeft eigen scholen in de regio's Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Hengelo, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Breda, Heerlen, Groningen en Zwolle. De scholen zijn kleinschalig en het aantal leerlingen per klas is beperkt. Vrijwel maandelijks is er voorlichting over de opleidingen op de scholen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kort MBO Onderwijs

Bij Capabel volg je een korte MBO opleiding. Na het behalen van je diploma kun je snel aan de slag!

Kort MBO Onderwijs
facebook.com

1 jarige MBO opleiding

Deze topper is ook een studente bij Capabel! En heeft onlangs haar 1 jarige opleiding afgerond, gefeliciteerd!

1 jarige MBO opleiding
facebook.com

Capabel: Maak nu de juiste keuze en volgend jaar het verschil

Kijk snel op onze nieuwe website! Wie weet herken jij je medestudent?! www.capabel.nl

facebook.com

MBO Opleiding start 4 keer per jaar!

De 'modellen' in onze nieuwe Campagne zijn studenten van Capabel Onderwijs Groep!

MBO Opleiding start 4 keer per jaar!
facebook.com

Kort MBO onderwijs

Heyyyyyyy.....heb jij onze nieuwe Campagne en Website al gespot? Kijk op www.capabel.nl

Kort MBO onderwijs
facebook.com

Boost Your Future

Capabel is er morgen ook bij! Kom naar onze stand en laat je informeren over onze 1 jarige erkende MBO opleidingen met stuffie!

Boost Your Future
facebook.com

Timeline Photos

Verzilver nu je €250 euro korting! De kortingsvoucher die je ontvangen hebt op onze Open Dagen kun je tot 15 april verzilveren. Wees er snel bij, ook jij kunt aan de slag in de Zorg en Welzijn!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Actie Week van Zorg en Welzijn! Elisa Blaak heeft onze Open Dag bezocht en gaat haar opleiding bij Capabel met €250 korting beginnen. Dit wil jij toch ook? Schrijf je nu in op www.capabel.nl/weekvanzorgenwelzijn

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

https://www.capabel.nl/weekvanzorgenwelzijn/ Voor iedereen die geïnteresseerd is om op korte termijn aan de slag te gaan in de Zorg en Welzijn branche organiseren wij Open Dagen. Misschien heb je ons al opgemerkt in het huis-aan-huis-blad tijdens de week van Zorg en Welzijn. In het verlengde daarvan organiseren wij speciale Landelijke Open Dagen. Tijdens deze Open Dagen krijg je voorlichting over de korte MBO opleidingen Zorg en Welzijn van Capabel. Wij geven jou €250 korting bovenop de super scherpe prijs van onze opleidingen als je onze Open Dag bezoekt. Laat deze kans niet liggen en schrijf je direct in voor deze Speciale Open Dagen want vol=vol kijk op onze website! https://www.capabel.nl/weekvanzorgenwelzijn/ Je krijgt een transparante schets van de werkgelegenheid in de Zorg en Welzijn branche. Je ontvangt uitgebreid informatie over onze verkorte MBO opleidingen. Je ontvangt een kortingsvoucher ter waarde van €250. Je vertrekt niet met lege handen!

Timeline Photos
facebook.com

vacature3

vacature voor een secretaresse http://www.rappange.com/vacature3

facebook.com

Capabel Onderwijs Groep

Als je beter wilt solliciteren voor een stageplaats of een baan, lees onderstaande bericht. http://www.sollicitatiedokter.nl/de-elevator-pitch/

facebook.com

De tien taalfouten waardoor uw cv direct de prullenbak ingaat!

https://www.jobbird.com/nl/nieuws/2/5302459/de-tien-taalfouten-waardoor-uw-cv-direct-de-prullenbak-ingaat

facebook.com

Quiz

NEAR Capabel Onderwijs Groep