Top Local Places

Parfum Ann

, ,
Health/beauty

Description

ad

fm de Firma FM GROUP is een zeer snel groeiend bedrijf op de parfummarkt en biedt een grote verscheidenheid aan geuren en producten aan.

Het idee om een eigen lijn van exclusieve parfum en cosmetica te ontwikkelen werd ontwikkeld door Artur Trawinski – de CEO van de FM Group.
Tijdens zijn zoektocht naar het perfecte product besliste Trawinski om enkel in zee te gaan met het door zijn vader geleide familiebedrijf : een bedrijf dat al meer dan tien jaar parfums produceert.
De geuren, gebruikt voor alle parfums, worden geproduceerd bij het bedrijf ‘Drom’ met hoofdzetel in Munchen. Dit is één van de werelds grootste producenten van geuren, van geurconcentraten.
De parfums komen op de markt onder de naam van FM Group en worden samengesteld in Polen.

De FM parfums (voor vrouwen) bevatten 20 % concentraat.
De FM eau de parfums (oor mannen) bevatten 16% concentraat.
Parfum, verzorgingsproducten, geurverfrissers, … een breed assortiment van producten is steeds beschikbaar aan de best mogelijke prijzen en voor elke leeftijd. Dat is het kenmerk van FM : de beste prijs-kwaliteit-verhouding en het juiste product voor ieder persoon : jong – oud, kind – volwassenen, man – vrouw, welke voorkeur voor geur dan ook.
Een goede indicatie zijn de wereldbekende geuren in alle mogelijke geurlijnen : de lichte - verfrissende en ook de zware en sensuele.
In het ruime aanbod van producten kan ieder iets voor zichzelf vinden en om anderen cadeau te doen.

Het ruime gamma parfums maar ook douchegels en andere producten gesigneerd door FM Group.

Voor de verdeling van de producten heeft FM gekozen voor het multi-level-marketing systeem. Hierdoor heeft iedereen de kans de producten aan de best mogelijke prijs aan te kopen en een eigen  distributie- en team-netwerk uit te bouwen.

Onze samenwerking heeft zijn vruchten geworpen in de vorm van zeer snelle en dynamische wereldwijde groei van geïnteresseerden in ons aanbod.
Goede samenwerking met de distributiecentra's en de distributeurs maken het mogelijk dat de groei steeds blijft doorgaan.
De expansie van FM GROUP in de wereld is steeds meer groeiende. Momenteel is FM reeds actief in 45 landen en er komen er nog elke maand bij.
                                                                                   
De cosmeticacollectie van FM GROUP MAKE UP is ontstaan op basis van minerale bestanddelen en verrijkt met extracten en plantaardige oliën die de huid een mooi, natuurlijk uiterlijk geven en haar ook perfect beschermen. Op korte tijd kende deze aanvulling op de parfum- en verzorging-collectie al een enorm groot succes.

CONTACT

Quiz

NEAR Parfum Ann