Top Local Places

Willys

, ,
Grocery Store

Description

ad

Välkommen till Willys officiella Facebooksida! Här kan du ställa frågor till oss eller ta del av intressant info om Willys. Välkommen till Willys officiella Facebooksida! Här kan du ställa frågor till oss eller ta del av intressant info om Willys.

Vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt men om du har brådskande frågor rekommenderar vi dig att kontakta den berörda butiken via telefon. Du hittar telefonnummer på www.willys.se/kontakt.

På vår Facebook-sida vill vi ha en dialog i god ton mellan Willys och Willys kunder. Sidan modereras dagligen och vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som innehåller svordomar, könsord eller på annat sätt ovårdat språk. Vi accepterar inte heller inlägg med rasistiskt innehåll eller nedsättande uttryck om ras, religion, kön, sexualitet, eller enskilda individer. Vidare tillåts inte inlägg som marknadsför andras verksamheter eller produkter.

Självklart ska alla inlägg följa svensk lag och Facebooks användarvillkor, som finns att läsa på www.facebook.com/legal/terms

På grund av frekvent förekommande spam i form av bilder och filmer har vi stängt möjligheten att publicera detta på vår sida. Önskar du skicka en bild eller film till oss kan du mejla till info@willys.se eller använda meddelandefunktionen här på Facebook.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Snart helg! Det firar vi med finfina priser. Kanske är det dags för lax till middag? Välkommen in till oss!

facebook.com

Har du kokt potatis kvar från gårdagens middag? Här kommer ett tips på vad du kan göra med potatisresterna! Testa hemmagjord gnocchi på ägg, potatis och mjöl och servera tillsammans med en god pesto. Svinnsmart, eller hur? :)

facebook.com

Spara loss hos oss! Just nu får du tre avokado för bara 20 kr. Mer grönt till röda priser hittar du i din närmaste butik eller på willys.se. Välkommen!

facebook.com

Hos oss hittar du alltid bra mat till tveklöst låga priser. Vad sägs om pasta för bara en femma? Fler schyssta erbjudanden hittar du i din närmaste butik eller på willys.se. Välkommen in!

facebook.com

Här kommer ett svinnsmart tips! Med rester från quinoa kan du knåpa ihop goda vegetariska quinoaburgare till middag. Gott för både dig och miljön!

facebook.com

Nyhet! Nu kan du surfa gratis i alla våra butiker. Koppla upp dig snabbt och smidigt på vårt wifi utan lösenord. Välkommen att ansluta dig till vårt nätverk nästa gång du besöker oss!

facebook.com

Har du tacorester kvar från helgen? Då har vi ett svinnsmart tips! Släng ihop heta quesadillas på tortillabröd, strimlad ost, tomater, jalapeño, avokado och annat gott som blivit över från tacosen. Snabbt, smidigt och gott!

facebook.com

Blev det rester över från nyårsmiddagen? Se till att ta vara på dem! Ett svinnsmart tips är att slänga ihop en biffsallad med finköttet från nyår. Exotiska frukter från desserten passar går också utmärkt att blanda i. God fortsättning!

facebook.com

Har du många tomflaskor kvar efter jul och nyår som behöver pantas? Passa på att göra en god gärning genom att trycka på gåvoknappen vid pantstationen. Då skänker du pantpengarna till Rädda Barnen istället.

facebook.com

facebook.com

Årets första dag går i pizzans tecken! Köp den färdig, testa ett pizzakit eller gör en helt egen. Oavsett vad du föredrar så hittar du allt för den stora pizzadagen hos oss. Välkommen!

facebook.com

God fortsättning! Efter julhelgen är det dags att ladda om för nyårsafton. Vi har förstås allt du behöver till nyårsmiddagen. Dessutom till riktigt låga priser! Men för djurens och naturens skull skippar vi att sälja fyrverkerier och smällare.

facebook.com

Quiz

NEAR Willys