Top Local Places

Gekkegeit

gekkegeit5@gmail.com, ,
Food/grocery

Description

ad

GekkeGeit heeft goud in handen  want wij hebben Saté Kambing  om van te smullen!!!  Met Café Kadijk als vaste leverancier staat  GekkeGeit voor traditionele kwaliteit.
Onze  saté Ayam wordt vaak beschreven als  lekkerste kipsaté ooit geproefd. Maar als je  iets bijzonders wilt kies je natuurlijk voor  onze Saté Kambing.

Deze heerlijke saté van geitenvlees is behalve  heel lekker ook nog eens uniek. Saté Kambing  wordt in Indonesië veel gegeten maar staat  hier weinig op het menu. Maar bij ons is hij dus  gewoon verkrijgbaar!

Onze saté wordt met liefde en zorg bereid. Het  malse vlees komt van biologisch geitenvlees.
De saté wordt bereid in onze sfeervolle rode caravan met uitklapbare barbecue. De Gouwegeit pronkt op het dak. De caravan is klein maar fijn en dus geschikt voor verschillende soorten festivals en evenementen. Door zijn typisch Aziatische inrichting is het een GezelligGeit.

De geur van vers gegrilde saté en de knusse, ongedwongen uitstraling van de wagen zorgde vorig jaar tijdens de Rollende Keukens voor lange rijen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lieve Gekkegeit-likers, Ondanks dat het een succes was, hebben we besloten om dit jaar niet verder te gaan met het bbqen van onze heerlijke saté. Voor de saté Ayam kun je natuurlijk nog wel terecht in Café Kadijk! Heel veel liefs en bedankt voor al jullie support! Gekkegeit

facebook.com

Quiz

NEAR Gekkegeit