Top Local Places

Festival TREK

, ,
Event Planner

Description

ad

TREK is een festival waarbij tientallen mobiele keukentjes een stadspark omtoveren tot een groot openlucht restaurant met veel live muziek, theater & acts. Welkomstwoord van de BurgeRmeester van Trek.

Beste Bourgondiërs!

De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000 festivalliefhebbers. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me zeer vereerd om jullie ook komend jaar weer van harte welkom te heten. En deze keer wederom in negen steden door het hele land, met nog meer entertainment en activiteiten voor jong en oud.

Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide vegan bites. Van sushi tot Surinaams van paella tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.


Benieuwd naar TREK? Bekijk de foto’s en video’s van de voorgaande edities voor een sneak-peek van wat je te wachten staat.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK betekent een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Laat ons en je vrienden zien naar welke edities je komt en zet jezelf op ‘Aanwezig / Gaat’.

Tot dan! Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK


11 t/m 14 MEI  
TREK – ROTTERDAM - VROESENPARK

18 t/m 21 MEI
TREK – MAASTRICHT - STADSPARK

25 t/m 28 MEI
TREK – NIJMEGEN - HUNNERPARK

01 t/m 05 JUNI
TREK - UTRECHT - GRIFTPARK

16 t/m 18 JUNI
TREK – EINDHOVEN - STADSWANDELPARK

13 t/m 25 JUNI
TREK - ENSCHEDE - VOLKSPARK

06 t/m 09 JULI
TREK – 'S-HERTOGENBOSCH - PALEISKWARTIER

14 t/m 16 JULI
TREK - AMSTERDAM - AMSTELPARK

07 t/m 10 SEPTEMBER
TREK – DEN HAAG - WESTBROEKPARK

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bourgondiërs, het is eindelijk weer weekend!! Hebben jullie ook zo'n heimwee naar dat prachtige park in de zomer? Ga even mee... je hebt veel leuke mensen om je heen, je ruikt de geur van het gras in combinatie met heel veel lekkere food, een flesje wijn of cocktail in de zon, theater, fijne deuntjes voor een dansje en een sjansje en er is heel veel meer... Kijk mee naar de compilatie van Festival TREK 2017 en verheug je alvast op 2018! Met wie ben jij erbij?

facebook.com

Sugar for my honey! Guilty pleasure..

facebook.com

Deze nachos gaan je leven veranderen!

facebook.com

TREK je conclusie..

facebook.com

Dit is perfect voor een MOVIE night!!

facebook.com

Ben je een kaasfondue-lover?

facebook.com

Het is vrijdag.. Tijd om het weekend in te luiden! Met welk drankje doe jij dit het liefst?

facebook.com

Een tosti met de lunch is altijd een goed idee!! Hoe ziet jouw favo tosti eruit?

facebook.com

Welke saus is jouw 'all time favourite'?

facebook.com

Crunchy chicken, we love it!!

facebook.com

Met deze home made nootjes maak jij de blits thuis!!

facebook.com

Like als jij..

facebook.com

Quiz

NEAR Festival TREK