Top Local Places

Trollhättans Ungdomsråd

, ,
Community organization

Description

ad

Ungdomsrådet i Trollhättan verkar för ungdomsinflytande på lokalnivå.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Inget möte nu idag 4/10. Anledningen är till att för få personer kan närvara. Mötet läggs V.41 istället, datum kommer inom kort!

facebook.com

Ungdomsråd 19/9-2016

facebook.com

Hej!! Möte imorgon kl 16 på kommunhuset, det bjuds på fika! Alla är välkomna :)

facebook.com

Timeline Photos

Hej! Nästa möte blir måndag den 19e september mellan kl 16-17.30 ungefär 😊 Alla mellan 12-25 år är välkomna! Hoppas vi ses där :)

Timeline Photos
facebook.com

Mötesprotkoll

Hej! Här kommer ett protokoll från förra veckans möte, alltså torsdagen den 8e september 👍🏼😄 https://docs.google.com/document/d/1fVLpntLT47dDEuSOavpKzVxNXCJjiNqtEuY7Maq85e0

facebook.com

Möte imorgon på stadshuset i Anderssonrummet! Vi träffas i foajén vid 16.10 ungefär och har möte till 17.10. Alla mellan 12-25 år är välkomna! :)

facebook.com

Timeline Photos

Idag har några av oss från ungdomsrådet (tillsammans med referensgruppen) varit på möte om bostadsområdet nya älvstaden. Vi fick vara med och kolla på olika ritningar och kartor samt påverka lite om hur det kan komma att se ut. Det var mycket kul!

Timeline Photos
facebook.com

Imorgon, onsdag 6 april, 16.00-17.00 är det Ungdomsrådsmöte på Kommunhuset! Dagordning Utvärdering av Debatten och Demokratidagen Utbildningar Ungdomspool för småjobb Vad händer i framtiden? Är du intresserad av att vara med i Trollhättans Ungdomsråd ? Kom då till Kommunhuset imorgon strax innan fyra och var med på vårt möte :) ! Det bjuds på fika !

facebook.com

Skolan het potatis på ungdomsdebatt

Pressen var även de på plats under tisdagens debatt :) ! På länken nedan kan ni läsa vad TTELAs reporter skrev om dagen! http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.4821436-skolan-het-potatis-pa-ungdomsdebatt

facebook.com

Photos from Trollhättans Ungdomsråd's post

Idag har Ungdomsdebatten ägt rum på Folkets Hus! 9 politiker, 15 funktionärer från Ungdomsrådet och runt 100 åskådare deltog under dagen! Det blev en mycket lyckad dag med många härliga diskussioner och en chans för politiker och ungdomar att mötas! Vi kommer inom kort att lägga upp ett dokument om vad som diskuterades under dagen! Tack så mycket alla skolelever som kom och var med på debatten! Vi hoppas att dagen gav er något och att ni fått en större inblick i Trollhättepolitiken! Tack också till samtliga politiker som tog dagen på allra största allvar- det visar att ni tror på oss och driver oss att utveckla vårt arbete! Har du lust att gå med i Ungdomsrådet? Hör då av dig till Herman Nedar eller Martin Brännman! Hoppas vi ses :) !

Photos from Trollhättans Ungdomsråd's post
facebook.com

Timeline Photos

Nu närmar det sig! Vi har några platser kvar, så är du intresserad kan du anmäla dig till : thntung@gmail.com

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu har vi börjat sätt upp affischer om Politikerdebatten på skolor och andra platser runt om i Trollhättan! Intresserad av att vara med :) ? Hör då av dig här på FB eller via mejl thntung@gmail.com Hoppas vi ses den 22 mars !

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Trollhättans Ungdomsråd