Top Local Places

PDOL by Gummibåt

, ,
Community Organization

Description

ad

Den allmänna samlingsplatsen för det årliga gummibåtsracet under PDOL! PS! Vi är inte sammankopplade med Piteå Dansar och Ler, detta är en idéell organisation! Torsdag förmiddag 11:00 under PDOL-veckan samlas vi vid Stridholm utanför Piteå för att gemytligt glida nedför Piteälven i diverse flytbara farkoster, gärna med en kall i handen tillsammans med bra sällskap.

Förra året var vi ca 150båtar / 250personer, vi krossar gärna det rekordet detta år!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Xxl i Luleå har ett helt gäng båtar kvar ifall någon söker flytfarkost såg även att Lekia Piteå hade några kvar! 🍻🍻🍻🍻🍻

facebook.com

5 dagar kvar och det lovas sol och blå himmel 😎🎉🍾🍾🍾

facebook.com

Vi har haft en eldsjäl som städat massor med skräp vid bron idag. Måste ha lämnats av de sista som gick iland då de var städat då vi lämnade. Ta hem skräpet efter er om ni vill att traditionen lever vidare! Tack som fan till dig som städade idag du vet vem du är 😎👍👍👍

facebook.com

Tack som fan för i år och bra städat!! Kul att vi var så att samla dom flesta i en klunga också! Dålig fart på vattnet i år så gissar många var less på slutet haha 😎 blir eventuellt en sjösättning närmare bron nästa år. Tack för en mycket god stämning Ett stort tack till de 2 båtar som hjälpte att dra ihop oss och ur knipor då och då. Tack till alla som uppskattar vårt initiativ till att genomföra det här. Det är väldigt många som förtjänar årets pokal i år... Pokalen gick till Johan Öhman då han sågs simma mer än en gång över halva älven för att plocka burkar, plast och vattenmelon, samt för hans glada humör! Grattis!! Ses vi inte på pdol så ses vi på nästa års race!

Tack som fan för i år och bra städat!!
Kul att vi var så att samla dom flesta i en klunga också!

Dålig fart på vattnet i år så gissar många var less på slutet haha 😎 blir eventuellt en sjösättning närmare bron nästa år.

Tack för en  mycket god stämning 
Ett stort tack till de 2 båtar som hjälpte att dra ihop oss  och ur knipor då och då.

Tack till alla som uppskattar vårt initiativ till att genomföra det här.

Det är väldigt många som förtjänar årets pokal i år...
Pokalen gick till Johan Öhman då han sågs simma mer än en gång över halva älven för att plocka burkar, plast och vattenmelon, samt för hans  glada humör! Grattis!!

Ses vi inte på pdol så ses vi på nästa års race!
facebook.com

Nu är det nära! Samling 11.00. Kom ihåg vatten och nått att äta. Ta reda på ert skräp. Ta hand om varann! Ses imorgon!

facebook.com

Kom ihåg att dela eventet på era profiler så vi blir så många som möjligt! P4 Norrbotten kommer mest troligt att göra ett reportage om racet vid starten också :)

facebook.com

2 dagar kvar och dom lovar hyffsat bra väder. Tagga tagga! 😎😎

facebook.com

Hej! Vi är några dykare i gruppen som gärna ser städade vatten. Så jag påminner igen om att ta med er påsar att lägga erat skräp i. Är det någon som vill eller känner någon som skulle vilja glida båt bakom oss i gummibåtar och plocka eventuellt tappat skräp? Mindre ersättning ges efter överenskommelse :)

facebook.com

Det lovas fantastiskt väder! Vi hoppas alla som är intresserade av årets race skaffar sig något att flyta på och joinar oss i älven. 😎😀

Det lovas fantastiskt väder!

Vi hoppas alla som är intresserade av årets race skaffar sig något att flyta på och joinar oss i älven. 😎😀
facebook.com

Hej alla! Thommy heter jag och är ny admin här. Mig själv med vänner kommer driva gummibåt traditionen i piteå vidare. Skaffa er något att flyta på och tagga till för i år blir det race!! Kommer strax att släppa eventet här på sidan! Mvh/ Thommy Marklund

facebook.com

Vi har nu gett över adminrollen (och kanske förhoppningsvis stafettpinnen) till nästa eldsjäl som vill leda detta event vidare. Information kommer inom kort.

facebook.com

Tack för igår alla som kom hade riktigt trevligt ✌🖒 synd att solen försvann hoppas på bättre väder nästa år . Bra städat också

facebook.com

Quiz

NEAR PDOL by Gummibåt