Top Local Places

OUTTV Gay Barman van 2014

, ,
Community/government

Description

ad

De beste gay barmannen strijden om de titel OUTTV Gay Barman van 2014. Er zijn 6 finalisten over... Stem op jouw favoriet! Finalisten OUTTV Gay Barman van 2014 zijn bekend!

Na een bloedstollende maar kleurrijke strijd zijn de 6 barmannen die gaan strijden om de titel én de zonvakantie bekend. Op basis van de meeste stemmen én de creatiefste campagnes gaan zij verder in de afvalrace. Deze gaybarmannen én vrouw zijn vanaf 30 januari iedere donderdag vanaf 21:30 in actie te zien op OUTTV.

De komende weken gaat een cameraploeg de 6 finalisten en gaybars waar ze werken bezoeken. De barmannen krijgen diverse opdrachten die beoordeeld gaan worden door een jury bestaande uit Nico Kager, voorzitter van de Nederlandse Bartenders Club en OUTTV presentator Ian van der Putten. Het oordeel van deze heren telt voor 50% mee in de einduitslag. De overige 50% zal worden bepaald door het aantal likes op de officiële gaybarman foto van de finalist.

Wij maken binnenkort alle opnamedata bekend zodat je er bij aanwezig kunt zijn. De beste 2 barmannen (of vrouw) zullen eind maart in een heuse battle uitmaken wie er met de titel vandoor gaat.

De 6 finalisten in willekeurige volgorde zijn:

Sjoerd Kops – Triomf Bar, Den Haag
Ephraim Beks – Café Entre Nous, Amsterdam
Melissa Afman – Body Talk, Utrecht
Kees Vink - Café de Vink, Den Haag
Niels Oosterman – Strano, Rotterdam
Marcel Brunsveld – Café Montmartre, Amsterdam


Wij bedanken alle 23 barmannen en vrouwen voor hun deelname en wensen de 6 finalisten veel succes. Er mag weer gestemd worden!

Voor meer informatie mail naar:

leushuis@out.tv
  
OUTTV is de lifestyle tv-zender voor gay en open-minded people. In Nederland en België brengt OUTTV dagelijks een mix van drama, reality, travel, fashion, comedy en actualiteiten. Met hitseries zoals Dangerous Affairs, Ru Paul’s Dragrace en een groot aanbod van gay arthouse films gaat OUTTV verder waar andere zenders ophouden!

OUTTV Jouw Lifestyle

*op deze actie zijn de algemene voorwaarden van OUTTV van toepassing. Deze zijn te vinden op de OUTTV website. www.out.tv

CONTACT

Quiz

NEAR OUTTV Gay Barman van 2014