Top Local Places

Snooze like the button

, ,
Arts & Entertainment

Description

ad

Snooze like the button is een combinatie tussen kunst, design en koken! Dit vertaalt zich in een veggie foodtruck, kunst-educatief centrum en een webshop. Voor de creatieve lekkerbekken, en de lekkere creatievelingen. Snooze biedt u zijn diensten aan! De artistieke workshops en projecten worden begeleid en/of georganiseerd door Igor, die reeds enkele jaren ervaring in zijn rugzak heeft. Met het nodige enthousiasme creëert hij een les voor de leek of de gevorderde cultuurfanaat.
De foodtruck met zijn vegetarische wereldkeuken en frisse combinaties kan u op uw evenement vragen. Wij zorgen dan met liefde voor verse gerechtjes. Je kan er ook onze schattige kopjes kopen in leuke cadeuverpakkingen als toemaatje.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Babyborrel Oscar Magnus #shabbychique #gentsefeesten #aperol #mirabel Annelies Pede Katrien Pede

facebook.com

Vlaanderen feest. #11juliviering #zottegem

facebook.com

En wij staan paraat met onze frisse wereldse salades. Alvast op de menu een heerlijk potje 'Vlaanderen'. We treffen elkaar dinsdag!

facebook.com

Snoes for snooze #lazymondays

facebook.com

Aanrader! Wij zijn er alvast bij. zon + frisse salades + expo 'open kaart' + natuurwandelingen + boeiende workshops = zondags op z'n best. De Helix #lokalenatuur

facebook.com

facebook.com

Ons startschot!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bekendmaking bekendmaking...tromgeroffel.. Proficiat aan Sanne Buekers met een Yucatan en Ann T'sjobbel met een Ankara. Tot morgen! #jazzzottegem #wehebbenerzinin

facebook.com

Saladette! Eindelijk... #horecaworld #jazz@thebib

facebook.com

Wie wil deze pot tijdens jazz zottegem gratis en voor niets? Like en deel. We maken de winnaar op vrijdag 16 juni om 18u kenbaar.

facebook.com

Quiz

NEAR Snooze like the button