Top Local Places

DNB Cup Fagernes IL

, Leira i Valdres,
Community Organization

Description

ad

DNB Cup er en fotballcup som hvert år arrangeres av Fagernes IL. En cup for fotballglade gutter og jenter i alderen 5 - 16 år!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi ønsker med dette å gratulere GOL IL som vinner av årets Fair-Play pris!!! Kriteriene for prisen er god holdning på banen, god holdning utenfor banen, respektfull opptreden mellom lagledere og spillere, samt respekt for turneringens regler, dommere og motspillere. Mange lag kunne fått premien på grunnlag av dette, men det som ble tungen på vektskåla, var jenter -13's solidariske holdning under straffespark-konkurransen, som i tillegg var intern og spennende. Premien er en stor pokal samt kr. 2.500,- tilbake til laget, gitt av DNB. Vi gratulerer!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sjarmørene Tyristubben knøtt 2017

Timeline Photos
facebook.com

Fagernes Kjøpesenter

Vinnere av Sjarmørprisen 2017 Sponset av Fagernes Kjøpesenter med maskot og hettegensere til Hedalen/Begnadalen knøtt og Tyristubben knøtt.

Fagernes Kjøpesenter
facebook.com

Hei ! Med bakgrunn i flere tilbakemeldinger og ønsker om endringer, så har vi generert nytt kampoppsett for alle lagene som var satt opp til å spille etter klokken 13.30 lørdag 01.04.2017 Det er nå kun gutter og jenter 12 år som spiller de siste kampene, og vi har også tatt hensyn til at lag utenfor Valdres spiller så tidlig som mulig. Dette fører til et noe tettere kampprogram, men alle skal ha minst en kamp pause mellom sine kamper. Velkommen til Cup ! Mvh DnB-Cup Fagernes IL

facebook.com

Kamper og resultater DnB-Cup 2017 Fagernes IL

Da er kampoppsettet klart :-) Klikk deg inn på linken for å sjekke ditt lag. https://profixio.com/matches/dnb-cup-2017-fagernes-il DETTE BLIR GØY!!

facebook.com

Photos from DNB Cup Fagernes IL's post

Hvem vinner årets Sjarmørpris ? Hvert år kårer cupen 2 sjarmør lag. Jentelag og guttelag. Kampobservatører er på plass i hallen hele søndagen. Disse søte bamsene er maskoter som lagene vinner. I tillegg mottar de heldige lagene hettegensere med "Sjarmør 2017" i ønsket farge. Vi ønsker alle lykke til i cupen Hilsen sjarmør sponsor Fagernes Kjøpesenter

Photos from DNB Cup Fagernes IL's post
facebook.com

Timeline Photos

PÅMINNELSE: Påmeldingsfristen nærmer seg, så nå er det viktig å få meldt på ditt lag til vårens store DNB-Cup! Meld på ditt lag og bli med på den store festen i Valdres Storhall. I tillegg til morsomme kamper har vi flere aktiviteter å by på mellom kampene. Bli med på vårens fotballfest i Valdres!! For påmelding: http://www.profixio.com/reg/dnb-cup-2017-fagernes-il

Timeline Photos
facebook.com

Foreløpige spilletider (endringer kan forekomme) : - J15, J17 og G16 spiller torsdag 30/3 - J13, J14 og G14 spiller fredag 31/3 - J10, G10, J12, G12 spiller lørdag. - Knøtt spiller søndag. Klassene som spiller torsdag og fredag spiller sluttspill samme dag. NB ! I klassene som spiller torsdag og fredag er det en begrensning på 8 lag pr. klasse. Ved lav påmelding i en eller flere klasser kan klasser bli slått sammen eller utvidet med flere lag.

facebook.com

Velg klubb - DnB-Cup 2017 Fagernes IL - www.profixio.com

Hei alle fotballvenner! Da er påmeldingen til cupen åpen. Følg linken for å melde på ditt lag. Bli med og skap magi i Valdres Storhall!! http://www.profixio.com/reg/dnb-cup-2017-fagernes-il Hilsen DNB-Cup komitéen 2017!

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Fagernes IL Fotball

Fagernes IL Fotball
facebook.com

DNB Cup 2017

Fotballcup for G/J08-G/J16

DNB Cup 2017
facebook.com

Quiz

NEAR DNB Cup Fagernes IL