Top Local Places

Mindset

Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm, Sweden
Education
advertisement

Description

ad

Med över 15 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom Ledarskap, Projektledning, Kommunikation och Affärsmannaskap. Välkommen till Mindset och utbildning som gör skillnad! Vi har över tio års erfarenhet av att leverera effektiv utbildning med fokus på faktiska resultat. Vi erbjuder både Öppen utbildning och Anpassade upplägg.

Forskningen kring vuxet lärande visar att 10% av lärandet sker när vi tränar i klassrummet, 70% när vi prövar våra lärdomar på jobbet och 20% i erfarenhetsutbyte med andra.

Därför är Mindsets utbildningar annorlunda.

I våra klassrum får ni förutsättningar för att lyckas på jobbet. Vi pratar lite, vi tränar mycket, misslyckas, får feedback, tränar igen och lyckas.

Vi lotsar, utmanar, provocerar, engagerar och stödjer våra deltagare att omsätta sina tankar och lärdomar till handling.

Välkommen till oss och utbildning som gör skillnad.

Mindsets svenska kontor finns i Stockholm och Göteborg.

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
07:30 - 17:00
disdat
07:30 - 17:00
gaskavahkku
07:30 - 17:00
duorastat
07:30 - 17:00
bearjadat
07:30 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi är självklart representerade på Passion for Projects i Göteborg, 12-13 mars! Missa inte Lennart Spangenbergs föreläsning kl. 14:15 i rum F6 idag, "Agile - or just conscious Mindset when controlling and operation projects?" om du också är där! #passionforprojects #pfp2018 #pmi https://www.passionforprojects.org/Program

facebook.com

Vi är stolta över dig Ami! Priserna för Årets Talare, som koras varje år av Talarforum, är utdelade. Vi myser runt och är malliga på kontoret på Mindset för att ”vår” Ami Hemviken var den som vann. Bland alla fantastiska kvinnor som gör det, står på scenen for a living, så var det just hon som knep priset igår. Så klart.

facebook.com

Önskar du att dygnet hade fler timmar eller att du helt enkelt skulle hinna med mera? Vet du inte vad eller hur du ska prioritera? Söker du balans mellan arbete och privatliv? Lösningen är inte att arbeta mer - lösningen är att utnyttja din tid mer effektivt. https://www.mindset.se/artiklar/blogg/onskar-du-att-dygnet-hade-fler-timmar/

facebook.com

Missa inte The Sales Conference imorgon på Münchenbryggeriet! Från Mindset föreläser Tommy Roos om kulturen är företagets kompass in i framtiden. Vi ses imorgon! #thesalesconference

facebook.com

"Kulturen är företagets kompass in i framtiden" - Läs intervjun med Tommy Roos inför The Sales Conference 2017. https://www.mindset.se/artiklar/nyheter/tommy-roos-pa-the-sales-conference-2017/

facebook.com

Hela Mindset group var på en fantastisk kick-off i Engelberg, Schweiz förra veckan. Kolla vilket gäng! Här är alla på toppen efter ett par timmars riktigt hård vandring.

facebook.com

"Medvetet Mindset" - Förbättra din prestation genom medvetna val i ditt ledarskap. Föreläser gör bland andra Simon Elvnäs och Robert Brinkerhoff. Nyfiken? Läs mer nedan.

facebook.com

Delat av Mindsets föreläsare Henrik Sandqvist. Sån härlig bild! "Så här glada blir chefer när de förändrar livet för sin personal. Ledarskap när det är som bäst. Vi på Mindset pratar alltid om resultat. Det resultatet skapas av människor. Ibland svåra människor som man kanske vill omplacera. Det här gänget vänder problemanställda till top-performers. Det är såna här dagar det är roligt att gå till jobbet."

facebook.com

Lennart Spangenberg berättar om hur du kan göra om - och göra rätt för att driva ett framgångsrikt projekt #passionforprojects #pmi #projektledning

facebook.com

Vi utvecklar och utvecklas med våra kunder. I dag har vi gnuggats av kunden. AFS 2015:4, arbetsmiljö i fokus. Viktigt och intressant! Partnerskap i praktiken. 😊 Trevlig helg önskar vi er.

facebook.com

”Jag tycker det är viktigt att hela tiden utveckla och fördjupa sina kunskaper för att ständigt utveckla sig som chef och ledare för att nå högt ställda ambitioner och mål” - Katarina Erikmats , Volvo Group Truck Technology

facebook.com

Ami Hemviken under sin Breakout session! Lika bra som vanligt! 😁 #thesalesconference16

facebook.com