Top Local Places

Biljettmonster

Sturegatan 10, Sundbyberg, Sweden
Ticket Sales
ad

Description

ad

Förmedlingstjänst av biljetter till kultur, sport och nöjen. 100% gratis att sälja sina evenemangs biljetter. Snabbt enkelt och smidigt! Biljettmonster.se är en del av Lilla Parken. En privatteater som tröttnat på dyra lösningar via ticknet, tickster, nocturn med fler. Vårt mål är att den ska drivas ideellt och det ska inte kosta någonting för kulturutövare att använda sig av våra biljettjänster. Inga abonemang, inga krångliga avtal utbetalning så ofta ni vill och inga onödiga service avgifter för slutkunden.

Säljer du en biljett för 100 kr erhåller du 100 kr och inte 80 kr.

Vi erbjuder kortbetalningar och direkt banköverföring med tjänster från DIBS för högsta säkerheten för både slutkund och för dig som arrangör. Möjlighet att skicka ut nyhetsbrev till dina kunder, skapa erbjudanden, kampanjkoder. Du kan även skicka ut nyheter till alla som köpt biljetter via biljettmonster. Just nu 23/5-2013 har vi över 8000 som tar emot erbjudanden.

Lilla Parken är registrerade mot peningtvätt på skatteverket vilket betyder att vi uppfyller de krav som ställs för att för förmedla försäljning av evenemangsbiljetter.

Under sommaren 2012 testades våra system av Fjäderholmsteatern och alla deras underleverantörer. Redan nu testar vi den skarpa versionen på Lilla Parken och på Fjäderholmsteatern. Vi kommer under sommaren 2013 att släppa tjänsten till fler teatrar. Är du intresserad? Kontakta oss på info@lillaparken.se så berättar vi mer!

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
10:00 - 17:00
disdat
10:00 - 17:00
gaskavahkku
10:00 - 17:00
duorastat
10:00 - 17:00
bearjadat
10:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Information till er arrangörer som lätt missas... Till er som använder myggor eller trådlösa mikrofoner. Från och med i år så får man inte ha trådlösa mikrofoner utan tillstånd. Det är 1000kr per mikrofon och speltillfälle. Ansökan skickas till PTS. Undantag för frekvenserna 823-826 mhz. Många andra frekvenser i 800mhz bandet används av 4G telefoner, samt 400-700mhz bandet används av tv sändningar. Det har blivit svårare att få tillstånd och brott mot detta om man stör ut mobil eller tv är böter på 5 miljoner och två års fängelse på skalan. Så kolla er utrustning innan ni använder den i sommar. Mer info på pts.se

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En efterfrågad funktion finns nu äntligen även hos oss också. Nu kan man lägga till Google Maps så att man ska hitta. Du kan lätt få en färdbeskrivning från ditt hem. Samtliga evenemang som ligger uppe på Biljettmonster.se har vi redan fixat det till så ni behöver inte fundera över någonting! Det är även lättare att hitta dina sms biljetter i telefonen istället för ett telefonnummer som kan vara svårt att hitta står det nu Biljetter som avsändare.

Timeline Photos
facebook.com

Biljettmonster

Samma monster men nya färger... Vi kommer inom kort lansera vår nya förbättrade hemsida!

Biljettmonster
facebook.com