Top Local Places

Skanska Nya Hem

Warfvinges väg 25, Stockholm, Sweden
Home
ad

Description

ad

Välkommen till Skanska Nya Hem på Facebook. Här får du tips, nyheter och inspiration. Vi är online vardagar mellan kl. 9.00 och 16.00.  Hej och välkommen till Skanska Nya Hem. Här berättar vi för dig om våra aktuella bostäder och kvarter. Du är välkommen att delta i konversationen på sidan.

Vårt moderbolag Skanska grundades redan 1887 och idag är vi 11 000 medarbetare i Sverige. Skanska Nya Hem arbetar med byggnation, administration och planering av ditt nya hem. Vi utvecklar och skapar levande närområden med nya hus och lägenheter, främst i de tre storstadsregionerna. Som stor aktör har vi dessutom möjlighet att påverka hur ett område ska utvecklas, vem det ska passa för och vilken närservice som finns där när allt står klart. Vi vet att aspekter som kök och balkong/uteplats har stor betydelse när man väljer nytt hem. Men lika viktigt är känslan och förväntan på en ökad livskvalitet och därför lägger vi extra stort fokus på att skapa vackra, välplanerade hem som passar för många behov och drömmar.

Vill du komma i kontakt med oss?
Här på Facebook svarar vi på dina frågor och kommentarer så snart vi kan, vi är online mån-fre 9:00 - 16:00. Du kan även kontakta vår kundtjänst på 020-310 310 (helgfri mån-fre 08.30 - 17.00) nyahem.kundtjanst@skanska.se


ORDNINGSREGLER

Denna sida är ett forum för att diskutera varumärket Skanska Nya Hem, våra produkter, konsumentinformation, events, händelser och annat som rör vår verksamhet. De nedanstående riktlinjerna är utformade för att bidra till att skapa en bra miljö för våra fans och för allas trevnad. Var vänlig och läs dem och håll dem i åtanke när du deltar i konversationen och interaktionen med oss på Facebook.

Genom att gilla, använda eller komma åt den här sidan, accepterar du att följa Facebooks användarvillkor. Samtidigt som vi är glada att höra vad ni, våra fans tycker och tänker är det viktigt att notera att inläggen på vår facebooksida inte nödvändigtvis speglar Skanskas åsikter. Vi kan inte heller bekräfta den informationen som alltid finns i inläggen.

Vi välkomnar alla frågor och kommentarer liksom konstruktiv feedback. Beslut om att moderera inlägg tar vi inte lättvindigt. Men vi förväntar oss att alla deltagare ger kommentarer som är både relevanta och med respekt för detta forum som helhet. Skanska förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som inte följer våra riktlinjer och blockera alla som bryter mot dem. Särskilt tolererar vi inte inlägg av följande karaktär:

Opening Hours

mánnodat
08:30 - 17:00
disdat
08:30 - 17:00
gaskavahkku
08:30 - 17:00
duorastat
08:30 - 17:00
bearjadat
08:30 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Behovet av en egen bil minskar, framförallt i större städer där det kan vara både dyrt och krångligt att ta sig fram. Cykel, tunnelbana och tåg är att föredra, men ibland går vardagen inte ihop utan bil. Kolla in car2go, GoMore och ”Skjutsgruppen – samåkning via Facebook” som alla är smarta och hållbara alternativ till att äga en egen bil. Vågar du testa att slopa bilen?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

20% RABATT PÅ VALFRI VARA! Det ska vara lätt att göra rätt. Så resonerar Glimt, ett nytt svenskt märke som tar fram egna kollektioner av designmöbler,som lockar till en hållbar livsstil. Deras smarta förvaringssystem är perfekt för källsortering och blir dessutom en snygg inredningsdetalj. Vi på Skanska älskar det! Därför får du just nu 20% rabatt på valfri vara från Glimts hemsida, glimt.se. Skriv in rabattkoden SkanskaNyaHem i kassan. Erbjudandet gäller till 8 oktober.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vilket hem drömmer du om? Skanska är stolt sponsor av programmet Dröm Dig Hem. Programmet är ett samarbete med Hemnet och missa inte första avsnittet som sänds ikväll kl 19.30 i Sjuan.

Timeline Photos
facebook.com

Täby Park

Täby Park
facebook.com

Photos from Skanska Nya Hem's post

Så här såg det ut bakom kulisserna när vi på Skanska filmade vår senaste kampanj Är du redo. Den handlar om fördelarna med att bo Svanenmärkt och spelades in i vår Svanenmärkta visningslägenhet i Järvastaden. Har du missat att se filmen? Se den på ärduredo.se

Photos from Skanska Nya Hem's post
facebook.com

Timeline Photos

I somras öppnade LØS market i Köpenhamn – Skandinaviens första förpackningsfria butik. Konceptet går ut på att kunden fyller på sina varor, som förvaras i silos, i egna medhavda burkar och flaskor. På så vis ska matsvinn och plastkonsumtion minskas, och priserna på ekologisk mat pressas. Vi på Skanska ser fram emot att konceptet kommer till Sverige. Kanske är detta framtidens matbutik?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vad gör du av din bok när du läst ut den? Vi gissar att du oftast ställer tillbaka den i bokhyllan igen – därför har vi en bättre idé. Skapa en bokbytarhylla i din bostadsrättsförening, där du och dina grannar kan samla och låna varandras utlästa böcker. Perfekt nu när hösten är på intåg!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hur du tar hand om och förbereder dina favoritväxter inför vintern, är viktigt för att de ska överleva kyla och frost på balkongen. En del växter kan stå kvar ute i krukan, medan andra bör plockas in och förvaras svalt. Smart regel att luta sig mot: Ju varmare blommorna står desto mer vatten. Och står de riktigt kallt behövs inget vatten alls! Har du fler tips? Dela gärna med dig i en kommentar här nedan.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tänker du att svampplockning hör hemma på landet? Då har du fel. Vi har listat några lyckosamma storstadsskogar: 1. Lill-Jansskogen i Stockholms innerstad 2. Änggårdsbergen i Göteborg 3. Vombskogen utanför Malmö. Lycka till på jakten efter skogens gula och glöm inte att vara försiktig med vad du äter.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Snart premiär för ett dynamiskt kvarter vid hamninloppet till Göteborg. Kika in i en av våra kommande lägenheter! Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inte premiären. www.skanska.se/dockan

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sommartider är picknicktider! Extra härlig blir utomhusupplevelsen med fina detaljer. Därför har vi ett samarbete med Lagerhaus som ger dig 20% på deras picknickkollektion Go Green. Använd koden: GG0616. Erbjudandet gäller online 30/6–14/7.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vill du testa nya spännande glasskombinationer i sommar ska du gå till Stikki Nikki – en glasskedja i Stockholm som säljer hemmagjord ekologisk glass, helt utan tillsatser. Svalka dig med läskande grapefruit sorbet, eller varför inte en hederlig chokladkula? Här kan du njuta av glass som är snäll mot både magen och miljön.

Timeline Photos
facebook.com