Top Local Places

Kobol Group

Box 34003, Stockholm, Sweden
Performance & Event Venue
advertisement

Description

ad

Kobol Group består av Lidö Värdshus, Kastellet Stockholm & Segelkronan, Arholma Nord, Nytorpet & Milsten Event. Mat, dryck, service & aktiviteter!  Kobol Group arbetar med bröllop, event, fest, konferens och restaurang. Tillsammans med våra dotterbolag brinner vi för bra service och vällagad mat i härliga miljöer!

Kastellet Stockholm är en konferens och festvåning i unik miljö på Kastellholmen i centrala Stockholm. Här kan ni konferera, mötas, mingla och äta gott med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, gamla stan och slottet.

Lidö Värdshus är en oas i hjärtat av Roslagen. Här njuter semesterfirare av god mat och dryck men även den som vill arrangera bröllop, fira en födelsedag eller konferera i inspirerande skärgårdsmiljö.

Arholma Nord bjuder på aktiviteter, guidade turer i Batteri Arholma, boende och god mat i norra skärgården! Här kan ni anordna konferenser, bröllop, fester eller bara njuta av lugnet i fantastisk miljö.

Nytorpet är vår kvartersbistro i Kärrtorp/Enskede med fokus på vällagad mat med bra råvaror och noga utvalda drycker i en hemtrevlig miljö.

Milsten Event arrangerar allt från mindre privata tillställningar till stora publika arenaevenemang. Oavsett evenemangets storlek och slag sätter vi kvalitet och helhetsupplevelse i fokus.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lidö Värdshus

Lidös familjedag, söndag den 2 augusti - aktiviteter för hela familjen!

Lidö Värdshus
facebook.com

Lidö Värdshus

Lidö Värdshus
facebook.com

Lidö Värdshus

Lidö Värdshus
facebook.com

Greenroom&Deli

Greenroom&Deli
facebook.com