Top Local Places

Djäkne

Djäknegatan 9, Malmö, Sweden
Coffee Shop
ad

Description

ad

Kaffebar och mötesplats i Malmö. Djäkne är en kaffebar/café ganska olik de flesta kaffehaken vi går till.

Här ska man kunna sitta länge med sin dator och jobba, såväl som att ta en spontan eftermiddagskaffe. Det är en plats där kreativa, nytänkande, och skapande personer kan mötas och utbyta tankar och idéer.

Utan att skrämma bort de som bara vill hänga i baren, utbyta några ord med baristan och fördjupa sig i kaffets värld, så skulle vi kunna kalla Djäkne för ett "entreprenörcafé".

Vårt mål är att skapa en plats som passar oss alla, om någon vill sitta tyst, livligt, ljust, mörkt, länge eller bara en kort stund. Alla ska känna att de omges av en inspirerande miljö, oavsett vem det är som väljer att hänga här på Djäkne. Vi vill att det ska finnas tillgång till mötesrum, arbetsplatser och konferenslokaler för de som vill och behöver ha tillgång till detta.

Kaffet är så klart en viktig del för oss, om inte den viktigaste. På Djäkne kommer du kunna dricka "Veckans kaffe", ett nytt kaffe varje vecka. Vi kommer låta Veckans kaffe representera främst lokala kaffeställen.

Nu har Djäkne öppnat i en "betaversion". Där har vi möjlighet att känna hur Djäkne skapas och ha möjlighet att påverka hur vi kommer att utvecklas, just för att skapa en miljö som passar alla, detta med en god kopp kaffe och kanske en smörgås eller kaka.
/Djäkne

CONTACT

Opening Hours

mánnodat
08:00 - 18:00
disdat
08:00 - 18:00
gaskavahkku
08:00 - 18:00
duorastat
08:00 - 18:00
bearjadat
08:00 - 18:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mobile Uploads

The whole month of June we wil be serving a delicious sándwich made of Parmessan cheese, Procciutto, Figs, walnuts and sallad 🎈Welcome!

Mobile Uploads
facebook.com

Mobile Uploads

#lattethrowdown is on thursday the 28th 6:30pm... Since its a private event, remember to join it on our facebook page... Beers will cost 20kr and yes, cash is king!!! :)

Mobile Uploads
facebook.com