Top Local Places

Arbetsförmedlingen Skåne

, Malmö, Sweden
Government Organization
advertisement

Description

ad

Arbetsförmedlingen Skåne Välkommen till Arbetsförmedlingen Skåne på Facebook!

Arbetsförmedlingen Skåne finns på Facebook för att informera om våra aktiviteter, rekryteringsfrågor, hjälpa till med tips och råd kring jobbsökande samt svara på frågor av lokal karaktär.

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vårt jobb är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb. Vi finns i hela landet. Alla våra tjänster är kostnadsfria.

Vi svarar på kommentarer och inlägg mellan klockan 8 och 15:30 på vardagar.

Gör egna inlägg och skriv kommentarer till våra inlägg. Vi kommer att svara på frågor och kommentarer så snabbt vi kan på dagtid på vardagar, men vi kan inte hantera enskilda ärenden här på Facebook. Vi kommer inte heller att kunna svara enskilt på alla frågor. I vissa fall kan vi hänvisa frågor vidare till andra kontaktvägar, exempelvis telefon, mejl eller Arbetsförmedlingens centrala Facebooksida. Vid personliga frågor hänvisar vi till våra ordinarie kontaktvägar.

www.arbetsformedlingen.se/kontakt

Det som skrivs på denna Facebooksida blir allmän handling. Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter, samt inlägg som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte.


Här finner du Arbetsförmedlingens samlade närvaro i sociala medier:
www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Kontakt/Sociala-medier.html

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 16:00
disdat
09:00 - 16:00
gaskavahkku
09:00 - 16:00
duorastat
09:00 - 16:00
bearjadat
09:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kom och möt oss på Triangelns Köpcentrum plan 2. Här kan du skriva in dig, se lediga jobb i Danmark och Sverige samt få hjälp med ditt CV. Vi kommer finnas på plats måndag till fredag (12-16 juni) mellan 12,00 - 16,00

Timeline Photos
facebook.com