Top Local Places

Arbetsförmedlingen Skåne

, Malmö, Sweden
Government Organization
advertisement

Description

ad

Arbetsförmedlingen Skåne Välkommen till Arbetsförmedlingen Skåne på Facebook!

Arbetsförmedlingen Skåne finns på Facebook för att informera om våra aktiviteter, rekryteringsfrågor, hjälpa till med tips och råd kring jobbsökande samt svara på frågor av lokal karaktär.

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vårt jobb är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb. Vi finns i hela landet. Alla våra tjänster är kostnadsfria.

Vi svarar på kommentarer och inlägg mellan klockan 8 och 15:30 på vardagar.

Gör egna inlägg och skriv kommentarer till våra inlägg. Vi kommer att svara på frågor och kommentarer så snabbt vi kan på dagtid på vardagar, men vi kan inte hantera enskilda ärenden här på Facebook. Vi kommer inte heller att kunna svara enskilt på alla frågor. I vissa fall kan vi hänvisa frågor vidare till andra kontaktvägar, exempelvis telefon, mejl eller Arbetsförmedlingens centrala Facebooksida. Vid personliga frågor hänvisar vi till våra ordinarie kontaktvägar.

www.arbetsformedlingen.se/kontakt

Det som skrivs på denna Facebooksida blir allmän handling. Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter, samt inlägg som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte.


Här finner du Arbetsförmedlingens samlade närvaro i sociala medier:
www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Kontakt/Sociala-medier.html

Opening Hours

mánnodat
09:00 - 16:00
disdat
09:00 - 16:00
gaskavahkku
09:00 - 16:00
duorastat
09:00 - 16:00
bearjadat
09:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Your Friends Group söker cirka 150 medarbetare till Italien i sommar på jobbmässan i Malmö 30 januari https://www.facebook.com/events/1487459574636314/

facebook.com

Ett 40-tal representanter för det lokala näringslivet och de offentliga verksamheterna var på plats hos Arbetsförmedlingen Lundaregionen i morse när Josef Lannemyr presenterade resultaten från höstens arbetsmarknadsprognos. Vi fick också höra Nicole Videve berätta om kompetensbaserad rekrytering och en inkluderande arbetsmarknad.

facebook.com

Utbildningsmässan i Medborgarhuset i Eslöv är igång till klockan 13 idag. Kom och träffa utbildningsanordnare, få information och bolla framtidsplaner. Välkommen!

facebook.com

Clarion Hotel & Congress Malmö Live vill träffa dig på jobbmässan på Slagthuset på tisdag 30 januari! Läs mer... https://www.facebook.com/events/1487459574636314/

facebook.com

Forex på Slagthuset om 6 dagar. Ses där. För info; https://www.facebook.com/events/1487459574636314/

facebook.com

Malmö stad är på plats på Slagthuset den 30 januari. Ses där. Se mer; https://www.facebook.com/events/1487459574636314/

facebook.com

Välkommen på rekryteringträff som montör till Willab garden!

facebook.com

facebook.com

Svensk Elitfotboll och Arbetsförmedlingen skrev innan jul tillsammans på en nationell avsiktsförklaring där syftet är att klubbarna i Allsvenskan och Superettan genom sitt samhällsengagemang kan skapa sysselsättning och minska utanförskap för personer långt utanför arbetsmarknaden. På det första mötet i Malmö satte de deltagande representanterna från Svensk Elitfotboll och Arbetsförmedlingen upp strategierna för hela 2018 vad gäller riktlinjer för hur klubbarna kan jobba med sitt samhällsengagemang när det gäller att skapa sysselsättning.

facebook.com

I Skåne har hushållningssällskapet under ett år testat att matcha nyanlända mot jobb i de gröna näringarna, som jordbruk och skogsbruk. Jan Andersson, verksamhetsledare på Arbetsförmedlingen är nöjd med resultatet hittills.

facebook.com

facebook.com

Här kommer några konkreta tips om hur du kan vässa ditt CV och gör det mer intresseväckande för arbetsgivarna.

facebook.com