Top Local Places

Svenskt Butikskött AB

Hallvägen 10, Johanneshov, Sweden
Industrials
advertisement

Description

ad

”Vi älskar kött. Vi anser att hela kedjan är lika viktig för att skapa vad det till slut handlar om – den goda smaken.
Den goda smaken av riktigt kött” Vi älskar kött. I Över 30 år har Svenskt Butikskött satt en ära i att erbjuda ett riktigt gott och bra kött. För det är skillnad på kött och kött. Stor skillnad. Allt arbete med uppfödning, slakt, styckning och mörning har betydelse för köttets kvalitet. Vi är i grunden ett familjägt företag som ända sedan starten arbetat för att driva utvecklingen inom branschen. Det därför helt naturligt att mycket av vårt forkus idag ligger på de lokala uppfödarna, köttrasdjur och ekologiskt kött. Idag är vi stolt huvudleverantör av KRAV-märkt kött till COOP:s Änglamark och till AXFOOD:s Garant.

För att ytterliggare driva utvecklingen är vi sedan 1 Oktober 2010 majoritetsägare till Gotlands Slagteri AB. Det ger oss möjligheter att tillsammans med uppfödarna på Gotland kunna utveckla mervärderna och produktionen av hela regionen. Som ett resultat av vår satsning lanserar vi nu - SMAK AV GOTLAND. EN serie med kött från djur som fötts upp på öns ört- och kalkrika marker.
Med mest sol i Sverige och en prunkande flora är ön idealisk för uppfödning. På Gotland är allt dessutom nära och våra uppfödare, som ofta känner varandra, har gårdar från Sundre nere i söder till Fårö uppe i norr. SMAK AV GOTLAND finns idag på: Daglivs, Hemköp, Prisextra, VI-butikerna, Willys och utvalda butiker inom ICA. Välkomna!