Top Local Places

Lifestyle Events AB

Munkforsplan 37, Farsta, Sweden
Event Planner
ad

Description

ad

Lifestyle Events Arrangerar mässor, konferenser och event i egen regi, tillsammans med partners eller på uppdrag av andra.  Lifestyle Events ägs och drivs av Peter Näsman med över 25 års erfarenhet som arrangör.

Redan 22-25 januari 2015 kommer årets största motorfest! Vi fyller Stockholmsmässan med tre intressanta mässor. Är du det minsta motorintresserad får du inte missa detta!

2011 lanserades Stockholm Lifestyle Motor Show. En mässa med nya personbilar som fokuserar på körglädje, trender och ny teknik. Stockholm Lifestyle Motor Show går samtidigt som MC Mässan och Bilar som jobbar. Stockholm Lifestyle Motor Show arrangeras av Lifestyle Events och Sveriges största motortidningsförlag Albinsson & Sjöberg.

Lifestyle Events arrangerar, på uppdrag av Motorcykel- och mopedbranschen Sveriges största motorcykelmässa, MC Mässan. MC Mässan går samtidigt som Stockholm Lifestyle Motor Show och Bilar som jobbar.

Lifestyle Events arrangerar också på uppdrag av Stockholmsmässan Bilar som jobbar, en mässa för lätta transportbilar, inredning och tillbehör till dessa. Bilar som jobbar går samtidigt som Stockholm Lifestyle Motor Show och MC Mässan.
www.bilarsomjobbar.se
www.mcmassan.se
www.lifestylemotorshow.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com