Top Local Places

Fitness24Seven

Dalbyvägen 51, Arlöv, Sweden
Gym/Physical Fitness Center
advertisement

Description

ad

Hos oss tränar du dygnet runt på över 150 gym med ett enda kort. Det kostar 199 kr i månaden och det är ingen bindningstid. Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Får du i dig tillräckligt med järn? I jämförelse mot många andra näringsämnen är kroppens upptag av järn lågt och vanliga symptom på järnbrist är trötthet och koncentrationssvårigheter. Tonåringar, gravida kvinnor eller kvinnor som förlorar mycket järn på grund av stora menstruationsblödningar är de som oftast drabbas av järnbrist. 👩 De främsta källorna av järn finns i blodmat och inälvsmat som t.ex. lever, blodpudding, kött och fisk. Ägg och vegetabiliska livsmedel så som mörkgröna grönsaker, baljväxter, nötter, torkad frukt och frön bidrar också med järn. Med andra ord, se till att få i dig tillräckligt med järn så att du kan vara den bästa versionen av dig själv! 💜 #Healthylicious

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Som tidigare utannonserat är vi otroligt glada för att ha nått upp i över en halv miljon incheckningar här på Facebook! Tack allihopa! Vi vill ge ge något tillbaka och därför har vi sett till att en incheckning på Facebook innebär att du kan ta med dig en person för gratis provträning på alla våra gym i Sverige. Detta gäller hela vecka 8 under respektive gyms bemannade tider. Passa på att bjuda in den där personen som velat ett tag. Du kan ju tagga de i kommentarsfältet nedan för att göra din inbjudan officiell! ;)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vill du nå nästa nivå? Då bör du också lägga i nästa växel! 💪 #måndagspepp

Timeline Photos
facebook.com