Top Local Places

Pooblaščeni prodajalec T-2 Ruše

Jamnikova ulica 2, Ruse, Slovenia
Telecommunication Company
advertisement

Description

ad

Ste naveličani povprečnih telekomunikacijskih storitev in visokih mesečnih računov? Odločite se za sklenitev naročniškega razmerja v pooblaščeni poslovalnici v Rušah in si preko priključka T-2 zagotovite vaš svet sodobnih telekomunikacij.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
torek
09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
sreda
09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
četrtek
09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
petek
09:00 - 15:00
sobota
08:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Potrebujete zanesljiv internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo? Priporočamo vam paket T4 MEGA, ki že za 26,99 EUR mesečno vključuje: ➡️internet hitrosti do 100/10 Mbit/s (FTTH) ali 20/2 Mbit/s (xDSL), ➡️10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje vsebin, ➡️uporabo mobilnega in stacionarnega telefona ali dve naročnini na mobilni telefon, ➡️pri izbiri TV programov imate polno svobodo – izbranemu paketu lahko dodate tiste programe, ki vas zanimajo, na voljo so 4 različne programske sheme. ‼️V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko izbran paket 2 meseca preizkušate brezplačno!

facebook.com

[KDAJ, ČE NE ZDAJ?! ➡️ Samo še danes!] Verjamemo v naše storitve. Verjamemo v vaše zadovoljstvo. Odločite se za naše storitve in jih kar dva meseca preizkušajte brezplačno. 🎉V času preizkušanja vam bomo odprli najvišjo programsko shemo, omogočili paket HBO OD in časovni zamik. Po izteku akcije pa vam nudimo še eno leto 25% popust na naročnino izbranega T2, T3 ali T4 paketa. AKCIJSKO UGODNOST LAHKO IZKORISTITE LE DO KONCA JULIJA!⏳

facebook.com

Želite bogat paket za ugodno ceno? Za vas imamo Oranžni diamant. 💎 Oranžni diamant vključuje: ➡️internet hitrosti do 300/50 Mbit/s na optiki (40/20 Mbit/s na xDSL), ➡️največjo XL HD programsko shemo z dodatnim programskim paketom po izbiri (Pink, Yugo, BOX TV ali XTV), ➡️TV časovne funkcije, ➡️stacionarno telefonsko številko z brezplačnimi klici v vsa slovenska omrežja in ➡️mobilno naročnino na mobilni paket Brezčasni M, ki vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja in kar 10 GB podatkovnega prenosa. Obiščite nas in predstavili vam bomo našo ugodno ponudbo!

facebook.com

Odločite se za naše storitve in jih kar dva meseca preizkušajte brezplačno. 🎉V času preizkušanja vam bomo ne glede na izbrani paket odprli najvišjo programsko shemo, omogočili paket HBO OD in časovni zamik. Po izteku akcije pa vam nudimo še eno leto 25% popust na naročnino izbranega T2, T3 ali T4 paketa. Ne odlašajte, akcija velja samo do konca julija!⏳

facebook.com

Zaključeno❗️ 📢V našo ponudbo smo dodali zelo popularne Fidget Spinnerje! Ob tej priložnosti smo pripravili NOVO NAGRADNO IGRO, v kateri bomo izbrali kar 3 srečneže, ki prejmejo svoj Fidget Spinner v poljubni barvi❗️ Vse kar morate storiti je, da: - všečkate stran "Pooblaščeni prodajalec T-2 Ruše", - všečkate objavo nagradne igre, - v komentar označite vsaj enega prijatelja, ki bi bil prav tako kot vi vesel nagrade. Nagradna igra traja do 15.08.2017 do 12.00 ure. Nagrajenec bo znan 18.08.2017. Želimo vam obilo sreče!

facebook.com

Ujemite ugodnost in si zagotovite SVOJ PAKET T4 dve leti 25% UGODNEJE. Akcija velja samo še danes in jutri! Obišite nas na Jamnikovi ulici v Rušah. PONUDBA VELJA TUDI ZA PRIKLOP NA OPTIČNO OMREŽJE TELEKOMA SLOVENIJE!

facebook.com

Ovitek je lahko moden dodatek za vaš mobilni telefon 📱, a je hkrati tudi pomemben dejavnik, ko gre za zaščito pred padci in praskami. ⚠️ Da bo vaš telefon res varen izberite kombinacijo ovitka in zaščitnega stekla. ✔️Pri nas dobite oboje!

facebook.com

Ob fiksnih storitvah ponujamo tudi ugodne mobilne pakete 📱. Paket Brezčasni M, z neomejenimi klici in sms ter mms sporočili ter 10GB prenosa podatkov je lahko znotraj fiksnega paketa vaš, za samo 10,39 EUR mesečno. Če ste naš naročnik in pripeljete prijatelja 👫, ki pri nas naroči kateri koli od mobilnih paketov iz ponudbe prejmete 10 EUR popusta na naslednji položnici.

facebook.com

V mesecu juliju za vas pripravljamo veliko novosti. 💭❓Odgovor na vprašanje, s čem vas bomo presenetili, najdete v aktualnem katalogu. Ste ga že prelistali? 👀

facebook.com

[STE ŽE IZBRALI SVOJ KOS?] Za vas smo osvežili ponudbo ovitkov in zaščitnih stekel za mobilne telefone. Pridite in si zagotovite svojega!

facebook.com

[OPTIKA V RUŠAH!] Naše vrhunske storitve lahko uporabljate tudi na optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Za vse informacije smo na voljo v poslovalnici📍, na številki 064 258 825📞 in na Facebook profilu 🖥.

facebook.com

Letos se v Rušah odvija že četrti zaporedni mladinski festival KURSŠLUS, ki pa bo tokrat trajal kar tri dni! Tako bo v Rušah že danes ponovno zaživel Letni oder, ki velja za eno najboljših open air prizorišč v Sloveniji. V imenu KURS - Klub študentov Ruš, Selnice in Lovrenca, lepo vabljeni!

facebook.com