Top Local Places

Guuusfraba v mestu

Križevniška 5, Ljubljana, Slovenia
Image Consultant
ad

Description

ad

Ljubka trgovina za nego in razvajanje duše z izdelki slovenskih ustvarjalcev pod okriljem Osrečevalnice (osebna/duhovna rast) in Luškarne (trendovska moda) Dve prijateljici, vsaka na svojem področju ustvarjalki s strastjo, sta si dolgo želeli, da bi se v mestu združili v skupni zgodbi, kar tako - brez koncepta, iz čiste ljubezni. Pa sta na najlepši ulici najlepšega mesta na svetu odkrili ljubek prostor, ki sta ga poimenovali Guuusfraba v mestu! Zakaj Guuusfraba? Mar ni to beseda, s katero je v filmu Bes pod kontrolo, Jack Nicholson v vlogi psihologa miril svoje paciente z njo? Je res to eskimski vzklik pri doživljanju vrhunca in beseda, s katero eskimske mame nežno uspavajo svoje otroke? Kakorkoli, džekicama Mateji in Silviji je ta beseda prirasla k srcu in kmalu je veliko mimoidočih po Križevniški z nasmehom na ustnicah vzklikalo Guuusfraba. Ko vstopiš v prostor, v katerem sobivata LUŠKARNA (Matejin ustvarjalni atelje za šivanje unikatnih, trendi oblačil za odrasle in otroke po naročilu) in OSREČEVALNICA (Silvijina ZEN-ICA, sobica za osho zen tarot tretmaje za svetlejšo prihodnost in individualne delavnice POGLAVAR za pomoč pri osebni rasti ter duhovnem razvoju) najprej začutiš iskreno dobrodošlico, dišeče vonjave sveče in atmosfero iz katere si takoj lahko napojiš dušo z občutkom sreče. V osrednjem prodajno-razstavnem prostoru, ljubkovalno imenovanem DARILNICA, lahko izbereš zase ali za svoje bližnje zanimive, izBrane knjige založbe PRIMUS in nakit ter raznovrstne modne dodatke SLOVENSKIH USTVARJALCEV. Počuti se kot doma, daj si duška in izberi tisto, kar ti srce poželi. Na voljo imaš: uhane, prstane, zapestnice in ogrlice; lesene metulje, broške, rute, šale, kape, torbe in torbice; keramične in steklene sklede, tortnice, vaze, posode in posodice; ročno pletene in kvačkane copate, kape, bolerote, jope in jopice; okrasne blazine in umetniške izdelke za lepšanje svojega ali doma svojih bližnjih...a to ni vse! Guuusfraba je tudi meeting point za razna predavanja, srečanja, delavnice, zabave in vse druge oblike butičnih dogodkov, ki nas povezujejo, razbremenjujejo, osvobajajo in širijo zavedanje, da smo VSI EN SVET. Zgodba Guuusfrabe na Križevniški pet je zato še prav posebej posebna, saj jo soustvarjajo vsi naši klienti in obiskovalci. PRIDRUŽI SE NAM - četudi samo zato, da se malo odklopiš in se navibriraš na pozitivno energijo, ki je v GUUUSFRABI nikoli ne zmanjka.

Opening Hours

ponedeljek
12:00 - 18:00
torek
12:00 - 18:00
sreda
12:00 - 18:00
četrtek
12:00 - 18:00
petek
12:00 - 18:00
sobota
11:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

GUUUSFRABA zapoved #1 ZA MOŠKE: Legendo, care, kralju, gospod, kolega...skratka spoštovani moški: V mesecu februarju imaš dva dni manj možnosti kot v ostalih mesecih, da svojo drago obdaruješ in presenetiš z enim od priljubljenih izrazov ljubezni: z darilom. Zato izkoristi Kulturni praznik in ubogega (priljubljenega, a istočasno tudi osovraženega) Valentinčka, da ji podariš nekaj preprostega v unikatnosti. Ali raje nekaj sočnega v sporočilnosti? Ljubečega v originalnosti? Ali nekaj dragocenega, a hkrati dražestno prijaznega do tvoje denarnice? Luškarnina trendi oblačila, darilni bon mestne Osrečevalnice za osvetljevanje prihodnosti, unikaten nakit Nore žice, torbe Incognito Design, UPSI! zapestnice, broshke na joshke, karte in knjige založbe PRIMUS...in še veliko zanimivih izdelkov, ki jih bomo ta teden objavili na kakšni drugi fotki. Današnja je pač takšna, kot je :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kdor prej pride, edini melje in jo odpelje...kajti samo ena je taka! Nova tuuunika v mestu! by Luškarna :)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Guuusfraba v mestu's post

Še čisto malo in bo nova lepotica tunika dokončana. Kakšno ime neki neki ji bo Mateja nadela? :)

Photos from Guuusfraba v mestu's post
facebook.com

Luškarna

No comment...fotka vse pove. Luškarnine originalne kreacije v edini Guuusfrabi v mestu! Križevniška pet.

Luškarna
facebook.com

Timeline Photos

SNEŽNI BELINI SE ČUDOVITO PODA MODER IZBOR DARIL! V Guuusfrabini darilnici so razstavljeni namigi, kako sebe ali svoje bližnje razvajati s knjigami založe PRIMUS, z organizatorji izjemne dizajnerke ANE BARAGE, z nakitom ZLATA ŽICA, z MOI lesenimi metuljčki, z drobižnicami ART-BOXA, z ročno pletenimi unikati iz kolekcije KVAB'RADA...lahko pa si privoščite tudi darilna bona za LUŠKARNINE kreacije ali seanse v zen sobi mestne OSREČEVALNICE. Vabljeni na Križevniško pet, kjer vsak dan kaj dogaja :) Danes po naključju v malo bolj modrih odtenkih, jutri pa... kdo ve? :) Čaroben guuusfrabast dan vam želimo <3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Modra odločitev za zelene odtenke. Ročno pleteni bolero in olstar copati iz kolekcije kva'b'rada...lahko posebej ali skupaj. Ogrlica iz kolekcije Nora žica in broška fat-rat...lahko posebej ali skupaj. Predloge pripravila naša Sovica, lesena broška Bajka (v sredini).

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Z nošenjem Luškarninih kreacij se v možganih sproža poseben hormon t.i. Guuusfrabon, ki poskrbi, da se počutite originalno, lepo in trendi, hkrati pa vam je toplo in udobno. Križevniška pet - za vas in z vami lepa tudi pozimi.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Poželjiv pogled pove vse! Guuusfrabin letošnji zimski hit KAPA'N'BROSHKA je očaral tudi Jacka. Sporočil nam je, da se je že povezal z ekipo kostumografov filma Let nad kukavičjim gnezdom in da lahko kmalu pričakujemo remake filma, v katerem bo R.P.Mcmurphy nosil broško na kapi. <3 Če ne uganete, katero si je izbral, pridite na Križevniško pet, da vam v živo pokažemo. :)

Timeline Photos
facebook.com

Luškarna

Hlače by Luškarna, v katerih se počutiš svobodno kot ptica na nebu <3

Luškarna
facebook.com

Timeline Photos

Knjiga je darilo, ki ga vedno znova odpiraš <3

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kaj se skriva v darilnem paketu iz Guuusfrabe? Morda LUŠKARNINA originalna tunika s kapuco? Ali kakšna druga kreacija iz kolekcij za odrasle in otroke? Darilni bon mestne OSREČEVALNICE? Morda ročno pleteni izdelki iz kolekcije KVAB'RADA? Kaj pa če je notri zelo priljubljen nahrbtnik/torba NOMADKA? Knjige založbe PRIMUS? Nakit CATNINAS? NORA ŽICA? Torba, drobižnica, tobačnica, nakit ART BOXA? Čudoviti keramični in porcelanasti izdelki ALJE STARC? Torba NOBU? Najbolje, da prideš na Križevniško pet in se prepričaš o tem, da se za dobrim darilom vedno prah dviga in da je zemlja okrogla. Imejte lep, čaroben dan! Vaša GUUUSFRABA V MESTU!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dobro darilo ne pade daleč od Guuusfrabe :) <3 V naši trgovinici/darilnici vedno sveže ideje za obdarovanje sebe ali svojih bližnjih. Pridi na Križevniško pet in objemi svoj darilni set :)

Timeline Photos
facebook.com