Top Local Places

Candor-Dominko k.d.

Ziherlova 4, Ljubljana, Slovenia
Education
advertisement

Description

ad

Jezikovna šola in šola komunikacije O podjetju:

Podjetje Candor je bilo leta 1992 ustanovljeno z namenom raziskovati in ponuditi nove pristope k učenju tujih jezikov. Hoteli smo, da v naših tečajih, udeleženci svoj čas, namenjen učenju, izkoristijo učinkovito, pri tem razvijajo svoje sposobnosti in tudi uživajo. Zato od vsega začetka sledimo najnovejšim smernicam v pedagogiki, psihologiji in komplementarnih vejah znanosti.

Začetna usmeritev je bila prava. V dobrih desetih letih delovanja je Candor prerasel iz manjše jezikovne šole v srednje veliko svetovalno – izobraževalno podjetje. Leta 1995 smo za izhodišče svoje metode poučevanja tujih jezikov najprej izbrali nevrolingvistično programiranje. Dve leti kasneje smo svojo osnovno dejavnost dopolnili s centrom za svetovanje in izobraževanjem s področja komunikacije, osebnostne rasti in vodenja organizacij.

Podjetje Candor – Dominko sestavljata danes dve skupini. Znanje in izkušnje se pretakajo iz ene v drugo. Vodi ga prof. Mirjam Dominko, v njem pa deluje petnajst slovenskih učiteljev in tujih lektorjev ter svetovalcev in trenerjev. Povezani smo tudi v mreži z drugimi slovenskimi in tujimi podjetji, ki nudijo dopolnilno znanje za razvoj posameznikov in podjetij.Mirjam Dominko, prof.
NLP Trainer (INLPTA), NLP Master - Coach (INLPTA), Tomatis ® Practitioner

je profesor francoskega in italijanskega jezika in ima mednarodno priznani INLPTA licenci Trenerja nevrolingvističnega programiranja (NLP) in Mojstra Coacha. Od leta 1992 vodi podjetje Candor-Dominko, ki je svetovalno podjetje za vodenje in komunikacijo ter jezikovna šola. V letu 2000 je opravila 4 MAT trening. V letu 2011 je pridobila certifikat Tomatis ® Practitioner. Vodi seminarje in delavnice za podjetja, pedagoge in svetovalce.


Ukvarja se s skupinami in posamezniki, predvsem na področju veščin učinkovite komunikacije, skupinske dinamike, vodenja in osebnostnega razvoja, ter s svetovanjem organizacijam pri uvajanju sprememb in učenju ter načrtovanju. Naslovi nekaterih njenih izobraževalnih projektov so: Od vizije do akcije, Jasni cilji – predpogoj za uspeh, Strateška komunikacija namesto naključne, Moč jezika v komunikaciji, Veščine vodenja v poslovnem okolju, Učinkovito upravljanje s časom, Učinkovito vodenje sestankov, Oblikujmo dober team, Kako motivirati sebe in druge, Modeliranje kot prenos znanja, Train-the-Trainer, Poučevanje odraslih, Obvladovanje konfliktnih situacij, Skrbništvo poslovnih partnerjev, Moderatorske veščine za vsakogar, Kako pripravimo dobro predstavitev in druge.

Je samostojna svetovalka in trenerka, ki deluje v okviru svojega podjetja Candor-Dominko, je zunanja sodelavka Andragoškega centra Slovenije. Delavnice je med drugim izvajala v organizacijah Lek kozmetika, Unilever Slovenija, BTC, Petrol, Vinakoper, Občina Metlika, Društvo kadrovskih delavcev Trbovlje, Papirnica Radeče, Center Dolfke Boštjančič, Univerzitetni Klinični center, Aldata, Nuklearna Elektrarna Krško, Adria Airways, Obrtna zbornica Slovenije in drugih, Izum, MORS, ZSSS.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Auditory Processing Product for Speech, Language and Attention - Forbrain

30% popust in brezplačna dostava - Forbrain, najboljši elektronski pripomoček za učenje tujih jezikov, trening spomina in koncentracije, premagovanje bralnih in govornih težav.Ugodnosti le na povezavi: http://www.forbrain.com/?utm_id=2B0100673 do 24.12.2016 do 24.00.

facebook.com

Iščemo nove sodelavce / sodelavke - germaniste. Če nemščino obvladate v nulo, imate diplomo, ste nenasitni učenci, učitelji, zaljubljeni v poučevanje, izjemni komunikatorji, potem nas pokličite, da se spoznamo. Info: www.candor-dominko.si

facebook.com

Candor-Dominko k.d.

Povej naprej ... hvala :)

facebook.com

Začetni tečaj angleščine v alfa stanju, stopnja A1 Učinkovitejšega načina za učenje angleščine trenutno na svetu ni! Čaka te samo še eno prosto mesto, tečaj pa se prične konec prihodnjega tedna. V skupini bo samo 6 udeležencev, kar pomeni, da bomo imeli vsi veliko priložnosti za konverzacijo. Več na http://www.candor-dominko.si/tecaji-za-odrasle#pospeseno

facebook.com

www.candor-dominko.si

Ali učenje tujih jezikov v alfa stanju deluje? Odkrijte, koliko ste se sposobni naučiti, kadar ste sproščeni in so vaši možgani osredotočeni. Raziskujte nove dimenzije učenja in se pri tem naučite tujega jezika. Presenečeni boste, kako hitro lahko spregovorite v tujem jeziku. Vpisujemo v jesenske intenzivne vikend delavnice z metodo pospešenega učenja v alfa stanju. Več o tem na: http://www.candor-dominko.si Pa ne pozabite na 10% popust, če se vpišete v paru!

facebook.com

Timeline Photos

Naša vrata so odprta - vabimo vas k vpisu v jezikovne tečaje Skrivnosti najboljšega učenja tujih jezikov bomo delili z vami.

Timeline Photos
facebook.com

Candor-Dominko k.d.

Candor-Dominko k.d.
facebook.com

Candor-Dominko k.d.

Candor-Dominko k.d.
facebook.com

Candor-Dominko k.d.

Candor-Dominko k.d.
facebook.com

Candor-Dominko k.d.'s cover photo

Candor-Dominko k.d.'s cover photo
facebook.com