Top Local Places

Trgograd doo, Litija

Breg pri Litiji 56, Litija, Slovenia
Company
advertisement

Description

Skrbno in zanesljivo ter kvalitetno za vas izvajamo gradbene projekte vseh vrst od ideje do realizacije.  Podjetje Trgograd d.o.o. Litija, s sedežem Breg pri Litiji 56, je nastalo leta 1992 kot malo gradbeno podjetje, ki je zapolnjevalo vrzel na trgu, na začetku predvsem v lokalnem okolju.

Z dinamičnostjo in posluhom za tržne vzgibe se je skozi svojo zgodovino dograjevalo in poskušalo trgu ponuditi čim bolj kompleksne stvari iz področja gradbeništva, gradbenih storitev in gradbenih proizvodov, v zadnjem času pa je zaradi okoljevarstvene ozaveščenosti pričelo s predelavo gradbenih odpadkov.

Do leta 2000 je podjetje zaposlovalo 25 ljudi in s svojo lastno mehanizacijo gradilo tako nizke kot tudi visoke gradnje v občinah Litija, Šmartno pri Litiji ter v bližnji okolici.

V letu 2000 smo postavili betonarno na Ljubljanski cesti v Litiji ter pričeli s proizvodnjo svežih betonskih mešanic. Trend podjetja je bil v tej smeri, da se okrepi na vseh svojih področjih, ter zasede svoje mesto, ki bo temeljilo na znanju, kakovosti in korektnemu pristopu k potrošniku.

V letu 2003, se je podjetje vidno okrepilo z gradbeno operativo, tako je bilo podjetje pripravljeno, da se lahko spoprime z obsežnimi in zahtevnimi gradnjami.

V letu 2003 se je podjetje s proizvodnjo kamenega agregata preselilo v kamnolom "Kmetov pruh" , kjer smo v letu 2006 zgradili servisni objekt za potrebe voznega parka podjetja.

V letu 2008 se je napredek podjetja videl predvsem v velikem kompleksu v Zagorici pri Litiji, kjer so bili na novo zgrajeni poslovni prostori, skladiščni prostori, proizvodnja transportnega betona in od leta 2006 proizvodnja številnih betonskih izdelkov.


V letu 2012 pa je podjetje z nakupom zemljišča v Ljubljani naredilo še en velik korak na svoji poti ter se začelo ukvarjati tudi z proizvodnjo, polaganjem ter prodajo asfaltnih zmesi. Na zemljišču smo tudi postavili novo asfaltno bazo, lasten laboratorij ter se okrepili z novo delavno silo na področju asfaltiranja.

Skozi vse obdobje obstoja se je podjetje tehnološko posodabljalo in konec leta 2013 zaposlovalo 115 ljudi. V podjetju se zaposleni veselimo novih izzivov ter smo pripravljeni na največje projekte, tako na področju nizkih, kot na področju visokih gradenj.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Pričetek asfaltiranja na gradbišču parkirišče Barje

Timeline Photos
facebook.com

Referenčni objekti

Preložitev ceste Zgornji Log

Referenčni objekti
facebook.com

Referenčni objekti

Referenčni objekti
facebook.com

Cover Photos

Novogradnja osnovne šole Litija

Cover Photos
facebook.com

Trgograd doo, Litija

Trgograd doo, Litija
facebook.com