Top Local Places

Mačji boter

Groharjeva ulica 8, Celje, Slovenia
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

Ne morete posvojiti muce, čeprav si to želite?
Postanite MAČJI BOTER, posvojite muco "na daljavo" in ji tako pomagajte do odhoda v nov dom.  Mačji boter je projekt Mačje hiše, ki omogoča posvojitve muck na daljavo. Namenjen je vsem tistim, ki nam želite pomagati pri oskrbi množice bivših brezdomčkov, ki v Mačji hiši najdejo zavetje in svoj prehoden dom. Botrstvo je oblika donacije,  ki donatorja poveže  z določenim mucem  ali skupino muckov  in mu tako omogoča boljši  vpogled v to, za kaj je bil porabljen njegov prispevek.

V projekt Mačji boter so vključeni predvsem tisti mucki, ki iz različnih vzrokov  dalj časa iščejo svoj dom.  S pomočjo mačjih botrov jim v skrbništvu  ves čas bivanja nudimo kvalitetno hrano, veterinarsko oskrbo in vse, kar potrebujejo za srečno mačje življenje. Tudi skrb, ljubezen, neprespane noči, solze, ko je hudo in radost, ko gre na bolje.

Mačji boter postanete z izpolnitvijo Dogovora o posvojitvi na daljavo na spletni stran ihttp://www.macjiboter.si , s čemer se zavežete k rednim mesečnim prispevkom. Lahko pa se odločite tudi za projekt Boter meseca in tako muckam pomagate samo izbrani mesec.  Obe vrsti pomoči sta več kot dobrodošli in več kot potrebni.

Hvala za vso pomoč, muce jo resnično potrebujejo!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zlata mačja žvau Adi in njegova zlata skrbnica Meta praznujeta danes šesto obletnico skupnega bivanja. Obema čestitamo in jima jih želimo še mnogo, predvsem pa naj bodo zdrave. Adi je namreč eden tistih naših, ki bo zaradi svojih posebnih potreb najverjetneje za vedno naš. Zato se ob tej obletnici iz srca zahvaljujemo botrom, zaradi katerih mu lahko vsa ta leta nudimo vse, kar potrebuje.

facebook.com

Strašno zanimivo je včasih tole čakanje na nove domove, se strinjajo Pina, Robbie in Sumo. Razburljivo in napeto kot deževna jesenska nedelja. 🙃

facebook.com

Kaj češ lepšega za petkov večer, kot topel radiator in objem najdražjega, najdražje. <3 <3

facebook.com

Pero je bil v ponedeljek na zobnem posegu, da se bo bolje počutil in lažje smejal. Hvala, botrčki. <3

facebook.com

Že prižigamo peči in odpiramo radiatorje, čeprav se zdi, da smo se še včeraj pražili na sončku. Tejka je pri tem ležala predvsem na trebuhu, zdaj je pa takole neenakomerno porjavela. 🙃😎

facebook.com

#vTorekObujamoSpomine na poletje (kje si, sonček 💥?) in Čopija, ki je svojim tazačasnim tako prirasel k srcem, da je ostal njihov za vedno. <3

facebook.com

Ava, Varpolje http://www.pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=51&t=14347

facebook.com

V teh dneh mineva eno leto, kar je domov odšla pozitivčica Dorine, atanova Lubica. <3 Čestitamo za obletnico, naj jih bo še mnogo.

facebook.com

Tejka http://www.macjiboter.si/muca_zgodba.php?id=509

facebook.com

Naš čisto najmanjši, Finn Finnolin <3, lepo napreduje. Obe očki sta že odprti, razen takrat, ko aja, aja pa veliko, saj je še dojenček. Za dudo pa mu služi kar lastna tačkica. ;)

facebook.com

Se še spomnite nekoč naše Hope in njene zgodbe? Muca je pobegnila dvema evtanazijama, bila pozitivna na levkozo, bila posvojena in nato vrnjena, premagala levkozo in končno po treh letih dobila pravi dom. Hope je že bila na našem koledarju, sedaj pa bila rada bila še na koledarju revije Mucek. Zanjo lahko glasujete na spodnji povezavi, najdete pa jo na slikah z oznakami #2136 #2137 #2138 #2139 http://mucek.si/glasovanje-koledar/

facebook.com

dve, Vojnik http://www.pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=51&t=14330

facebook.com