Top Local Places

OmniaZorg

Dublinstraat 48, Zoetermeer, Netherlands
Medical Company
ad

Description

ad

OmniaZorg biedt thuiszorg op maat voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. Ongeacht culturele en/of religieuze achtergrond OmniaZorg biedt thuiszorg op maat voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. Ongeacht culturele en/of religieuze achtergrond

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from OmniaZorg's post

Check de nieuwe aanwinsten van OmniaZorg! Sinds een aantal maanden zijn onze zorgprofessionals herkenbaar aan de wit/blauwe OmniaZorg-auto's.

Photos from OmniaZorg's post
facebook.com

Timeline Photos

OmniaZorg groeit en dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe collega's! Binnenkort zijn we op zoek naar de volgende collega's: - Verpleegkundige hbo-v - Verpleegkundige mbo niveau 4 - Ambulant begeleider - HR-medewerker - Secretarieel medewerker Houd onze pagina in de gaten, want binnenkort zie je onze vacatures voorbij komen. Word jij een van onze collega's? Of ken je iemand? Tag je vrienden alvast hier, like en deel dit bericht!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hello 2017, goodbye 2016! OmniaZorg wenst iedereen een mooi, gezond en gelukkig 2017! OmniaZorg kijkt terug op een mooi en succesvol 2016. Samen met onze medewerkers hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt en prachtige resultaten geboekt! Hierbij willen wij nogmaals al onze medewerkers bedanken! Ben je benieuwd naar wat we allemaal bereikt hebben ? Houd dan onze pagina in de gaten. Wij hebben veel zin in 2017!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Een drukbezochte stand van OmniaZorg op de banenmarkt "Bouwlust werkt". Vele enthousiaste kandidaten gesproken. Kom jij ook nog langs? Wijkcentrum Bouwlust te Den Haag. De banenmarkt is tot 16.00 uur vanmiddag.

Timeline Photos
facebook.com

Mobile Uploads

OmniaZorg vandaag aanwezig om de geslaagde verpleegkundigen van de HHS te feliciteren met het behalen van het diploma. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes als beginnende zorgprofessional!

Mobile Uploads
facebook.com