Top Local Places

Gio Gelato

Wittemer Allee t/o 1, Wittem, Netherlands
Ice Cream Shop
advertisement

Description

advertisement

Gio schept Premium Italiaans ijs met uitsluitend duurzame ingrediënten en bereidt de lekkerste crêpes vanuit de gezelligste foodtruck van Nederland.  Gio schept Premium Italiaans ijs met uitsluitend duurzame ingrediënten en bereidt de lekkerste crêpes vanuit de gezelligste foodtruck van Nederland.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT! De vakanties zijn voorbij, iedereen is weer naar school en/of werk en Gio heeft z’n pak en dasje weer aangedaan om zijn bedrijf Upgreats verder internationaal uit te rollen. Het was, laten we zeggen, een ‘wisselvallige’ zomer:-) Er was vaak geen peil op te trekken, maar als we open waren was het overal super gezellig! Namens alle medewerkers (die ik natuurlijk langs deze weg ook heel erg wil bedanken) Alessia, Anne-Sophie, Casper, Charlotte, Dionne C en Dionne T, Floryan, Jordy, Linde, Luca, Luud, Lynn, Maarten (Martino), Martijn, Nick, Nieke, Pascalle, Ruben, Sascha, Sven, Naud, Laura, Gian en Toon (Tonio) bedanken wij iedereen voor hun bezoek aan onze ijsbars in Wittem, Epen, Gulpen en Mechelen. We waren vereerd met jullie komst! Een speciale dank aan de familie Roijen van Friture Kasteelhoeve. Wat hebben ze ons toch weer (dagelijks) ondersteund en vaak geholpen, zulke lieve buren, hartstikke bedankt! Gio bedankt natuurlijk ook zijn partner Saskia voor alle ondersteunende werkzaamheden naast haar eigen drukke baan als verloskundige (en die deze zomer zowat het ‘halve Sophianum’ thuis over de vloer kreeg:-). Ook wil Gio de heer Hesdal uit Epen van het Epen Patronaat enorm bedanken voor zijn persoonlijke inspanningen, Maastricht University voor hun uitnodiging om afgelopen 1 september ijs te komen scheppen voor 431 studenten en zeker niet te vergeten de Gemeente Gulpen-Wittem voor het verlenen van alle vergunningen, want daar is alles natuurlijk mee begonnen. Hartstikke bedankt nogmaals iedereen, het was wederom door jullie een geweldig en gezellig Gio ijsseizoen, tot volgend jaar! PS: de foto is gemaakt tijdens de allerlaatste en zeer drukbezochte Gio’s Friday evening DISCO EXTRAVAGANZA die we volgend jaar zeker vaker gaan organiseren:-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

LAATSTE DAG Morgen wordt er 19 mm (!) regen verwacht, dus we maken van vandaag de laatste dag van het Gio ijsseizoen. Alleen de ijsbar in Wittem is geopend van 14:30 tot 21:30 uur vanavond en we nodigen iedereen van harte uit nog een lekker Premium kwaliteit Italiaans ijsje te komen eten. En vandaag geldt: OP=OP:-) PS: we hebben vandaag in beperkte hoeveelheid ook een heerlijke Gallia Meloen Sorbet en een Zwarte Bessen Sorbet van maar liefst 67% vruchtenpuree! Ciao!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Gio Gelato's post

GIO GOES INTERNATIONAL! Vandaag zijn we te gast bij de School Of Business and Economics @ Maastricht University. Of we voor 431 incoming exchange studenten uit o.a. Spanje, Singapore, Frankrijk, China en Australië ijsjes konden scheppen. Nou, dat kunnen Toon en Anne Sophie wel! Wat een mega drukte aan de bar, dank je wel Lyan voor de invite!

Photos from Gio Gelato's post
facebook.com

Timeline Photos

Vanavond hadden we afscheid willen nemen van Epen, maar door het slechte weer blijven alle winkeltjes helaas dicht vandaag. Jammer! Epen, dank jullie wel voor jullie komst allemaal de afgelopen periode! Tot en met zondagavond 4 september blijven we wel geopend in Wittem (van 17:30 tot 21:30 uur) en in Mechelen (vanaf 18:00 tot 21:00 uur) en tijdens het slotweekend weer overdag vanaf 14:00 uur. Hou onze FB pagina goed in de gaten, want het kan zomaar zijn dat we vrijdagavond in Wittem iets leuks gaan doen. Iets heel leuks. Iets super leuks! :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

U ziet het: shopmanager Tonio staat er helemaal klaar voor met zijn 'gear';-) Mechelen, we zijn geopend!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Geachte inwoner(s) van Mechelen, Op dinsdag 23 augustus opent Gio Gelato om 12:00 uur ook een pop-up ijsbar in Mechelen. Naast Wittem, Gulpen en Epen, zullen wij de komende weken ook aan het Dr. Janssenplein het lekkerste Premium kwaliteit Italiaans ijs gaan scheppen. Over het ijs Voor het room-, sorbet- en yoghurtijs van Gio Gelato worden uitsluitend pure ingrediënten gebruikt. Denk aan verse slagroom voor het roomijs, echte stukjes mango en hele bosbessen maar ook Belgische brokken chocolade van Callebaut in het chocolade ijs. Het sorbetijs bevat geen melkbestanddelen, toegevoegde aroma’s of kleurstoffen en door de bereiding met vruchtenpuree en versgeperste vruchtensappen heeft het ijs een fijne, natuurlijke smaak. Hopelijk mogen wij u de komende dagen verwelkomen, graag tot dan! Cordiali saluti, Gio Gelato

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tot dinsdag aanstaande, we zijn vanaf 14:00 uur geopend! Mechelen, we hebben er zin in (en shopmanager Tonio ook)!:-) De winnaar van het spelletje is Tim Ensing, van harte gefeliciteerd!

Timeline Photos
facebook.com

Gio Gelato

Gio Gelato
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

......ondertussen in Amalfi/Italië.........Mamma mia.....

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Gio Gelato's post

T is weer een ouderwets gezellige vrijdagavond bij Gio!;-)

Photos from Gio Gelato's post
facebook.com