Top Local Places

Van Kessel Tankservice

Milheesestraat 19, Milheeze, Netherlands
Local Business
advertisement

Description

ad

Full-service tankstation, Milheeze. Combineer uw tankbeurt met een bezoek aan onze shop waar we een uitgebreid aanbod hebben in snacks, lectuur & rookwaar

Opening Hours

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 22:00
zaterdag
08:00 - 20:00
zondag
08:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Onze collega Twan Peters is afgelopen weekend uitgeroepen tot de nieuwe prins van de Millusse CV De Veenmollen: Prins Twan d'n 1ste! Gefeliciteerd Twan en heel veel plezier gewenst! Alaaf!

facebook.com

Met de shopacties gaan we ook vrolijk door! De eerste actie van 2018: - Smint tin-pack voor € 2,- - Spa (50 cl) 2 voor € 3,- Fris het nieuwe jaar in, ook onderweg.

facebook.com

Ook in het nieuwe jaar gaan we verder met de actie, maar wees er snel bij want de actie loopt bijna af! T/m 9 januari ontvang je bij elke tankbeurt een voucher met een unieke wincode (zolang de voorraad strekt). Er vinden nog 2 trekkingen plaats op 8 en 15 januari. Dus is je tank bijna leeg? Kom dan nog even snel langs!

facebook.com

Wij wensen iedereen:

facebook.com

De laatste shop actie van dit jaar alweer! Neem het mee voor onderweg. Daarnaast krijg je tot kerst een gratis telegraaf mee bij een minimale afname van 20 liter (op = op).

facebook.com

facebook.com

Voor de regio Roermond zijn we op zoek naar een nieuwe leuke collega voor de functie van brandstofchauffeur. Geïnteresseerd? Klik op de foto voor meer info en contact!

facebook.com

Jaha, bij ons zijn de dennen(geur)boompjes ook in de aanbieding! In diverse kleuren en geuren nog wel. En voor onderweg is de Coca-Cola, Fanta en Sprite in de aanbieding: 2 voor 3,50 (50cl).

facebook.com

Het heerlijk avondje is gekomen... Wij wensen iedereen een fijne pakjesavond!

facebook.com

Wij zoeken een nieuwe collega voor de functie van Chauffeur Stukgoed, in combinatie met onderhoudswerkzaamheden bij onze tankstations. Klik op de foto voor meer informatie en contact.

facebook.com

Deze week is 'de enige èchte' chocomel bij ons in de actie: 2 voor € 3,- (30cl, regular en mager) Actie geldig t/m 6 december.

facebook.com

Gister was alweer de 4e trekking van de FreeBees-bestaat-20-jaar-actie. Check snel of je gewonnen hebt! Ben je één van de gelukkige winnaars? Laat het ons weten, dat vinden we leuk! Niets gewonnen? Niet getreurd, de actie loopt nog t/m 9 januari.

facebook.com