Top Local Places

Initia-Mediation

Schutboomsestraat 10a, Milheeze, Netherlands
Legal/law
advertisement

Description

ad

Initia-Mediation biedt procesbegeleiding bij conflictbemiddeling

      Initia-mediation biedt procesbegeleiding bij conflictsituaties.
Als onafhankelijk mediator begeleidt ik u in het vinden van gezamenlijk aanvaardbare oplossingen.

Aandachtsgebieden en specialisaties zijn samenwerkingsconflicten binnen teams, tussen medewerkers en/of mediation bij arbeidsconflicten: wanneer bedrijfsresultaten negatief beïnvloed worden ten gevolge van een conflict, kan mediation ondersteunen bij het vinden van gezamenlijke belangen en duurzame oplossingsrichtingen.

Mediation bij of naar aanleiding van klachtenprocedures: wederzijdse afhankelijkheid kan ernstig verstoord zijn waarbij de gezamenlijke koers uit het oog raakt. Vaak veroorzaakt dit een gevolg voor de communicatie en samenwerking. De kwaliteit van (zorg -en) dienstverlening komt onder druk staan. Mediation biedt mogelijkheden om de kern van de situatie te vinden en vanuit gezamenlijke belangen duurzame oplossingen te vinden.

Relatie mediation: conflictanalyses naar oorzaken van communicatie verstoringen en conflicten in de relationele sfeer.
Echtscheidingen: wanneer de keuze voor het verbreken van een relatie is gemaakt, ondersteunt mediation u bij het hanteren en conflicten waarbij opstellen van een echtscheidingsconvenant onderdeel is. Daarnaast is het  ouderschapsplan een verplicht onderdeel in de zorg voor minderjarige kinderen.

Initia-Mediation staat voor laagdrempelig,deskundig en duurzaam!


Contact opnemen kan via:
+31646281777
info@initia-mediation.nlCONTACT