Torsdage 18.30 AIA/Tranbjerg Seniorfodbold giver alle mulighed for, at følge med i hvad der sker i AIA/Tranbjergs seniorafdeling.

Tirsdag og torsdag omklædt 18.30.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Forårets to serie 3 puljer er kommet og begge hold er kommet i Århus-puljer! ALDRIG ER TRÆETS TOP MERE VÆRD END RODEN!

AIA/Tranbjerg sluttede sæsonen med en flot 7-0 sejr på udebane mod Horsens B. Dermed sluttede de året på en, lidt skuffende, 2. plads. Målscorere: Søren Knudsen - 3 mål Henrik Sejersen - 1 mål Joakim Degn - 1 mål Patrick Jensen - 1 mål Casper Homann - 1 mål Man of the match og sæsons topscorer - Søren Knudsen. Tak til alle for støtten denne sæson. Vi vender endnu stærkere tilbage efter jul! ALDRIG ER TRÆTS TOP MERE VÆRD END RODEN 💙

AIA/Tranbjerg - Vatanspor 5-3 (2-2) Søndag var AIA/Tranbjerg igen forbi kunstgræsbanen ved Brøruphus efterskole, hvor de skulle spille næstsidste kamp i efteråret, hvor der desværre kun var 2. pladsen i puljen at spille for. Stormen Ingolf satte sit præg på kampen, som for AIA's vedkommende bød på stærk modvind i 1. halvleg. Alligevel åbnede "de blå" flot og havde flere flotte angreb i starten af kampen. Men det var Vatanspor, der kom først på tavlen efter 20 minutters spil. Der gik dog ikke længe, før AIA's to forreste stod bag udligningen. Søren Knudsen drev flot bolden fra egen banehalvdel og spillede Henrik Sejersen fri modsat, der chippede bolden over målmanden. 1-1-resultatet holdt kun kort, for Vatanspor bragte sig igen i front få minutter efter. I sidste sekund af første halvleg udplacerede Søren Knudsen Vatanspor-målmanden og udlignede til 2-2, som var stillingen ved pause. 2. halvleg bød på medvind, men troeds vind i ryggen var det svært for AIA-spillerne at holde styr på de lange afleveringer, som tit røg bag baglinjen. Der skulle en indskiftning til at ændre kampen, da Patrick Jensen kom på banen. Han formåede på de sidste 35 minutter at lave et mål og 2 assists og erobrede fortjent kampens spiller. Først var han manden bag føringen, hvor han i 3 omgange fik sparket bolden i kassen efter klumpspil i feltet. 3-2 til AIA og det lignede en sejr, men 10 minutter før tid slog Vatanspor kontra og gjorde tingene helt lige igen. Efter en spøjs situation hvor stort set alle spillere stoppede op, da bolden så ud til at gå til indkast, men istedet ramte hjørneflaget og gik i spil igen, var Patrick Jensen hurtig og lagde bolden ind i panden på Alexander Kraaijenzank, der headede bolden op i nettaget til ny AIA-føring. Få minutter efter var Patrick Jensen igen manden med sidste fod på bolden, da han fandt Frederik Lund bagerst i feltet, som sikkert kunne lukke kampen. 0-1 ukendt 1-1 Henrik Sejersen (Søren Knudsen) 1-2 ukendt 2-2 Søren Knudsen (Henrik Sejersen) 3-2 Patrick Jensen 3-3 ukendt 4-3 Alexander Kraaijenzank (Patrick Jensen) 5-3 Frederik Lund (Patrick Jensen) Kampens spiller: Patrick Jensen Aldrig er træets top mere værd end roden 💙

AIA/Tranbjerg - Hårby/Hørning fodbold 5-2 (1-0) Lørdagens kamp var flyttet til Brøruphus Efterskole grundet våde baner. En bane som AIA/Tranbjerg ikke ligefrem havde gode minder fra inden kampen lørdag, hvor de ikke havde vundet trods flere kampe på kunstgræsbanen. Kampen startede med AIA/Tranbjerg afventende og Hårby/Hørning på bolden. Trods det, var det AIA/Tranbjerg der kom til flere fine muligheder. Første helt store mulighed tilfaldt Casper Homann, som fik muligheden fra 11-meterpletten efter Marc Jepsen var blevet nedlagt i feltet. Udeholdets målmand nappede desværre forsøget og stillingen var stadig 0-0. Inden pausen skulle Søren Knudsen alligevel sørge for AIA-føring, da han blev spillet fri i dybden og lagde bolden udenom den fremadstormende keeper. 1-0 ved pausen. Efter pausen kom der mere gang i sagerne. Først fik Hårby/Hørning udlignet kort inde i halvlegen. Det var starten på nogle målrige minutter. Først var det anfører Joakim Degn, der blev spillet fri foran mål og sparkede den i kassen til ny føring. Herefter gik der ikke lang tid, før Casper Homann fik taget hævn for det brændte straffespark og headede AIA/Tranbjerg foran 3-1! AIA/Tranbjerg virkede til at have styr på det, men 10 minutter før tid fik Hårby/Hørning reduceret og på ny bragt spænding i kampen. Det holdt dog kun i få minutter, før Patrick Jensen lukkede kampen med en scoring mellem keeperens ben. De blå var dog ikke færdige endnu, for kort før slutfløjt fik ”nyindkøbet” Alexander Kraaijenzank bragt AIA/Tranbjerg foran med 5-2, da han halvflugtede bolden forbi en chanceløs keeper. Flot præstation af AIA-mandskabet der dog må sande, oprykningsmulighederne er minimale efter for mange svipsere i løbet af sæsonen. Mod holdene over stregen har AIA flest point af alle, men desværre har pointtab til holdene under stregen gjort at oprykningen er langt væk. 1-0 Søren Knudsen (Frederik Lund) 1-1 ukendt 2-1 Joakim Degn (Alexander Kraaijenzank) 3-1 Casper Homann (Alexander Kraaijenzank) 3-2 ukendt 4-2 Patrick Jensen (Alexander Kraaijenzank) 5-2 Alexander Kraaijenzank (Patrick Jensen) Kampens spillere: Joakim Degn og Kasper Laursen ALDRIG ER TRÆETS TOP MERE VÆRD END RODEN💙

OBS!! Dagens kamp er grundet banernes tilstand rykket til Brøruphus Efterskole i Skanderborg. Kampstart 12:00

I får lige et billede fra en kamp på Aarhus Idrætspark mellem AIA - KB fra slutningen af 1950'erne, som vi faldt over. Det er fra dengang AIA spillede i den bedste række, og var "det andet hold" i Aarhus. Nyd de lækre et-pindsflag med frække slogans. Måske noget, der kan tjene som inspiration til nutidens fans. ALDRIG ER TRÆETS TOP MERE VÆRD END RODEN 💙

Rye BK - AIA/Tranbjerg 4-1 (2-0) AIA/Tranbjerg skulle spille på udebane mod Rye BK, som kun har kunnet stille hold i 7/10 kampe i år. De har dog kunne stille hold begge gange mod De Blå. Første kamp endte 2-2 og i dag havde AIA revanche til gode. Det var dog hjemmeholdet der løb med alle 3 point. Hjemmeholdet var klart bedst kampen igennem og havde den perfekte gameplan til at slå AIA/Tranbjerg denne søndag eftermiddag. Rye BK havde stillet sig dybt ned på egen bane og lod AIA styre kampens forløb. De udnyttede så alle chancer de fik for at slå kontra og AIA/Tranbjerg skal takke målmand, Simon Birk, for at der ikke stod både 1-0 og 2-0 allerede kort inde i kampen. AIA'erne kom til nogle fine muligheder, men intet synes at lykkedes for De Blå i dag. Rye BK scorede to mål i første halvleg og førte 2-0 fortjent ved pausen. AIA/Tranbjerg ville ikke give op og aftalte, at komme med 110 % i starten af 2. halvleg. Kort inde i 2. halvleg bliver AIA snydt for et straffespark og i stedet kan hjemmeholdet, efter en dødbold, bringe sig på 3-0. Casper Homann fik reduceret til 3-1 på et straffespark, men der var aldrig tvivl om kampens udfald. Rye BK udbyggede til 4-1, hvilket fuldt fortjent blev kampens slutresultat. AIA/Tranbjerg SKAL nu vinde resten af kampene, mens de skal håbe på meget hjælp fra andre hold. Oprykningen synes langt væk, men AIA/Tranbjerg tager én kamp ad gangen. Næste kamp er lørdag d. 14/10 12.00 hjemme mod Hårby/Hørning. ALDRIG ER TRÆETS TOP MERE VÆRD END RODEN

AIA/Tranbjerg - Hovedgård IF 5-0 (2-0) Dagens kampsponsorer: Samsø Festival og Kvickly Tranbjerg De blå havde inden kampen lørdag bragt sig selv i en situation, hvor kun 3 point kunne bruges til noget, da Hovedgård inden kampen var 6 point foran AIA/Tranbjerg. Det var et revanchelystent AIA-hold, der gik på banen lørdag, for i sæsonens allerførste kamp, havde de været på besøg i Hovedgård og tabt 4-1 i en rædselsfuld kamp. Derfor skulle der også gerne vindes lørdag - og ønskescenariet ville være en storsejr, så AIA ville være bedst indbyrdes. Kampen bølgede frem og tilbage til at starte med, hvor bedste mulighed var til Hovedgård, som ramte stolpen. Herefter stod der AIA/Tranbjerg på halvlegen. Hovedgård var mest på bolden, men skabte ikke det store, mens AIA stod fornuftigt i defensiven. Efter 20 minutter blev debutanten Alexander Kraaijenzank spillet fri bagerst i feltet, hvor han lagde bolden skråt tilbage til Henrik Sejersen, der kunne sætte indersiden på og bringe hjemmeholdet i front. I de næste 15 minutter fik AIA annulleret 2 tvivlsomme mål, men bevarede koncentrationen og bragte sig yderligere i front efter godt en halv times spil. Frederik Lund kom fri midt for mål og bragede flot bolden op i nettaget uden chance for keeperen - 2-0 ved pause. 2. halvleg startede igen meget lige. AIA/Tranbjerg manglede blot ét mål, for at blive bedst indbyrdes, men turde alligevel ikke satse alt med risiko for at tabe de 3 point. En dødbold skulle der til, før hjemmeholdet igen blev farlige. Et frispark kort uden for feltet blev sparket over muren og ned i målhjørnet af Søren Knudsen, der dermed scorede sit 3. mål i 2 kampe for klubben - et mål der kan vise sig at blive vigtigt mod slutningen af sæsonen! AIA-drengene var dog ikke færdige, for mens udeholdet så trætte ud, lugtede de blå muligheden for endnu flere mål. Indskiftede Patrick Jensen skulle ikke bruge lang tid på banen, før han bragte AIA yderligere foran. Et knaldhårdt spark i langt hjørne kunne Hovedgård-keeperen ikke holde og bolden trillede ind over stregen til 4-0. Inden slutfløjt kom også Thomas Dalby på tavlen, da han fintede sig fri i feltet og sparkede bolden indenom keeperen til slutresultatet 5-0! AIA/Tranbjerg er nu helt med i kampen om oprykning, hvor der nu blot er 3 point op til netop Hovedgård IF, som efter lørdagens kamp er dårligere indbyrdes mod AIA/Tranbjerg! Tak til de fremmødte på en ellers kold efterårsdag - og til spillere, trænere og ledere for en hyggelig aften, hvor sammenholdet blev fejret i Lescafe på Grønløkke! Næste kamp: søndag d. 8/10 kl. 13.00 ude mod Rye BK. Aldrig er træets top mere værd end roden 💙

AIA/Tranbjerg - Hovedgård 5-0. Referat følger..

Billeder fra lørdagens storsejr over topholdet fra Hovedgård FOTO: Bent Sejersen

TAG EN VEN I OPSLAGET NEDENFOR OG VIND 2XMORGENMAD TIL KVICKLY BAGEREN TRANBJERG ☀️☀️VIND PARTOUTBILLET TIL SAMSØ FESTIVAL☀️☀️ Mød op på lørdag kl. 13.00 til kampen mellem AIA/Tranbjerg og Hovedgaard på Grønløkke Stadion og vær med i lodtrækning om billetten. I mellemtiden kan du se nærmere på, hvad præmien giver adgang til. Danmarks hyggeligste festival lever bestemt op til sloganet og leverer hygge for alle - uanset alder. Musikken er endnu ikke offentliggjort, men i år bød Samsø festival på L.O.C, Gnags, Magtens korridorer, Infernal og meget, meget mere. For børnene stod bl.a. årets børneMGP-deltagere for underholdningen. Er du til sommerferie med musik og hyggeligt samvær i centrum, kan Samsø Festival varmt anbefales! Giv Samsø festival et like og følg med i nyhederne om næste års festival: https://www.facebook.com/samso.festival/?fref=ts

Lørdag 30/9 13.00 AIA/Tranbjerg - Hovedgård Mød op til kampen, få et lod i indgangen og VIND EN PARTOUT BILLET TIL SAMSØ FESTIVAL 2018 (værdi: 1195 DKK). Der trækkes lod lige efter kampen er slut. VIND LIGELEDES MORGENMADS-MENU TIL DIG OG DIN VEN. Skriv i kommentarfeltet hvem du vil vinde morgenmad til og VIND 2 GAVEKORT TIL 10 X RUNDSTYKKER, 1 X FRANSKBRØD OG 1 X WIENERBRØD til Kvickly Bageren i Tranbjerg. Kom og støt drengene. Som altid FRI ENTRÉ.