Top Local Places

claushoffmann.dk

Skagensgade 37, Taastrup, Denmark
Professional services
advertisement

Description

ad

claushoffmann.dk - foredrag, personlig rådgivning og sparring Jeg har haft claushoffmann.dk siden år 2008 og har udbudt mine ydelser via INOPI A/S, siden jeg i år 2011 tiltrådte som COO – direktør og medlem af direktionen.

Jeg arbejder hos INOPI A/S med den forretningsmæssige og organisatoriske udnyttelse, forankring og forståelse af at forbinde mennesker digitalt.
Jeg udbyder foredrag, personlig rådgivning og sparring via claushoffmann.dk.

Jeg har mere end 20 års erhvervserfaring fra kundesiden, hvor jeg har haft ledende stillinger indenfor forretningsudvikling, salg og markedsføring, kundecenter, og e-Business med ledelse på mellem, direktør og bestyrelsesniveau i Danmark og Scandinavien.

Hertil kommer 5 års erhvervserfaring fra konsulentbranchen med fokus forretningsudvikling, e-business og personlig udvikling, med ledelse på direktør og bestyrelsesniveau.

Min solide erhvervserfaring er løbende suppleret med uddannelser og kurser indenfor bestyrelsesarbejde, salg, strategi og ledelse, samt personlighedspsykologi, socialpsykologi, sociologi og filosofi.

Jeg har bl.a. skabt prisvindende løsninger inden for traditionel kundeservice såvel som e-business:

Vinder af "Det Gyldne@" & "E-handelspris"
Opbygningen af Danmarks bedste kundecenter
Vinder af "Danmarks bedste kundecenter" 3 år i træk


Cph Volunteers, Danmarks Radio, NetPeople, Hydro Texaco, INOPI, TeamCopenhagen, Multidata, Ledernes Hovedorganisation, Horsens Handelskole og Lærerstandens Brandforsikring er blot nogle af dem der har opsøgt ny viden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mobile Uploads

Fik lige en inspirerende snak med professor og IT-vismand (ja det findes åbenbart) Jan Damgaard fra CBS. Blev bekræftet i at det er godt vi arbejder på måleværktøjer til at afdække en organisations digitale "parathed".

Mobile Uploads
facebook.com

Timeline Photos

Så åbner jeg igen op for at du kan modtage rådgivning om dit karriereforløb og konkret sparring via claushoffmann.dk. Du kan møde nogle af mine tidligere kunder via "Recommendations" på min linkedIn profil eller modtage referencer. Den første kop kaffe er gratis og uforpligtende - så kontakt mig.

Timeline Photos
facebook.com