Top Local Places

claushoffmann.dk

Skagensgade 37, Taastrup, Denmark
Professional services
advertisement

Description

ad

claushoffmann.dk - foredrag, personlig rådgivning og sparring Jeg har haft claushoffmann.dk siden år 2008 og har udbudt mine ydelser via INOPI A/S, siden jeg i år 2011 tiltrådte som COO – direktør og medlem af direktionen.

Jeg arbejder hos INOPI A/S med den forretningsmæssige og organisatoriske udnyttelse, forankring og forståelse af at forbinde mennesker digitalt.
Jeg udbyder foredrag, personlig rådgivning og sparring via claushoffmann.dk.

Jeg har mere end 20 års erhvervserfaring fra kundesiden, hvor jeg har haft ledende stillinger indenfor forretningsudvikling, salg og markedsføring, kundecenter, og e-Business med ledelse på mellem, direktør og bestyrelsesniveau i Danmark og Scandinavien.

Hertil kommer 5 års erhvervserfaring fra konsulentbranchen med fokus forretningsudvikling, e-business og personlig udvikling, med ledelse på direktør og bestyrelsesniveau.

Min solide erhvervserfaring er løbende suppleret med uddannelser og kurser indenfor bestyrelsesarbejde, salg, strategi og ledelse, samt personlighedspsykologi, socialpsykologi, sociologi og filosofi.

Jeg har bl.a. skabt prisvindende løsninger inden for traditionel kundeservice såvel som e-business:

Vinder af "Det Gyldne@" & "E-handelspris"
Opbygningen af Danmarks bedste kundecenter
Vinder af "Danmarks bedste kundecenter" 3 år i træk


Cph Volunteers, Danmarks Radio, NetPeople, Hydro Texaco, INOPI, TeamCopenhagen, Multidata, Ledernes Hovedorganisation, Horsens Handelskole og Lærerstandens Brandforsikring er blot nogle af dem der har opsøgt ny viden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

LIFTED COMPETENCE

I kan nu følge med i mine blogindlæg - og vores øvrige tiltag med at udvikler og skræddersyer uddannelser inden for Digital Marketing, Leadership & Strategy og Customer Experience Management i LIFTED COMPETENCE gruppen. Velkommen.

LIFTED COMPETENCE
facebook.com

Digitalbureau køber konsulenthus - Bureaubiz.dk

Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at Hoffmann & Krogsgaard Consulting er blevet solgt til LIFTED COMPETENCE - der udbyder uddannelser indenfor digital kompetenceudvikling og kortlægning af virksomheders og medarbejderes digitale modenhed og niveau. Mine blogindlæg vil I stadig kunne følge her.

facebook.com

Peter & ulven - Fona og Den Digitale Transformation! - hkconsulting.dk

Mit seneste blogindlæg - hvis nogle af jer vil høre lidt om hvad jeg tænker, der kan ske når man glemmer at kunderne stadig er "Prinsen" der skal kurtiseres til i et eventyr...læs om "Peter og Ulven"...

facebook.com

Et nyt partnerskab - Hoffmann & Krogsgaard Consulting

Godt nytår til jer alle. Det er med stor glæde jeg kan fortælle om mit nye partnerskab med Camilla Krogsgaard. I vil fremover kunne læse flere af mine blogindlæg på dette site, men jeg vil selvfølgelig stadig også være at finde her. Må 2016 også blive jeres år :)

facebook.com