Top Local Places

Lysterapi.dk A/S

Hadsundvej 15, 1., Rødovre, Denmark
Health/medical/pharmaceuticals
advertisement

Description

ad

lysterapi.dk er specialister i lysterapilamper og har det nyeste og største udvalg af effektive lamper. Bag lysterapi.dk står ægteparret Hanne og Michael von der Recke, som har drevet selvstændig virksomhed siden 1980.

Lysterapi.dk A/S har specialiseret sig i lysterapi-produkter og vi har i dag markedets største og mest innovative udvalg.

Vi er også førende indenfor sovemasker med bl.a. de populære Glo to Sleep og Sleep Master sovemasker samt en lang række lækre sovemasker fra Dream Essentials, USA.

Af andre produkter skal nævnes  NightWave Sleep assistant, SleepPhones, Chillow kølepude, Pain Gone, Migra-cap migrænehætte og ikke mindst Sound Oasis lydterapi apparater, som hjælper mange med at falde til ro og i søvn.

Som noget nyt er vi begyndt at forhandle Himalaya saltlamper og designerlamper fra Finland. Der er tale om klassikere fra kendte finske designere bl.a. Yki Nummi og Lisa Johansson-Pape.

Vi har showroom på Hadsundvej 15, 1., 2610 Rødovre, hvor du skal være velkommen. Ring venligst på 2533 2222 for aftale om besøg, så er vi klar til at tage imod og demonstrere produkterne for dig.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

I det nye psykiatrihospital i Slagelse har man installeret et avanceret lys-system, hvor personalet kan regulere lysets farvetemperatur, så det kan følge døgnets rytme, se artikel her http://www.lysterapi.dk/shop/cms-Bl%C3%A5t-og-r%C3%B8dt-lys-skal-hj%C3%A6lpe-psykisk-syge.html Præcis det samme kan vores dagslyslamper fra Dalen og de kan endda købes for en overkommelig pris. Hovedmålgruppen er døgninstitutioner, da der her er mange beboere, der opholder sig indendørs og derfor især om vinteren har brug for lyset for at opretholde en god døgnrytme. Del gerne hvis du kender nogen, der opholder sig eller er ansat på døgninstitution. http://www.lysterapi.dk/shop/dalen-dl-c408t-led-685p.html

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Se vores helt nye brochure på alle lysterapi-produkterne http://lysterapi.dk/images/Lysterapi-brochure-2015-pdf.pdf

Timeline Photos
facebook.com

Untitled Album

Untitled Album
facebook.com

Untitled Album

Untitled Album
facebook.com

Timeline Photos

Himalaya saltlamper er flotte og skaber gode vibes, både med det varme lys og ionisering af omgivelserne. Super egenskaber for god søvn og ren luft i lungerne :-) http://www.lysterapi.dk/shop/himalaya-saltlamper-58c1.html

Timeline Photos
facebook.com

Lysterapi.dk A/S's cover photo

Lysterapi.dk A/S's cover photo
facebook.com