Top Local Places

Netdyredoktor.dk

Oddervej 70, Højbjerg, Denmark
Veterinarian
ad

Description

ad

Netdyredoktor.dk - din dyrlæge på nettet. Få VetFamily dyrlægernes gode råd om sundhed, sygdom og træning af hunde, katte, heste, gnavere og fugle. Netdyredoktor holdet består af dyrlæger fra en lang række større dyreklinikker og dyrlægepraksis i Danmark. Netdyredoktor har desuden tilknyttet en bred kreds af veterinærsygeplejersker, adfærdskonsulenter, journalister og andre eksperter, som alle har en betydelig indsigt og viden om kæledyr.

Alle disse personer har det til fælles, at deres engagement og interesse for arbejdet med netdyredoktor udspringer af deres daglige virke med kæledyr og deres ejere. Det er dette engagement og denne interesse, fra hele "holdet" på ca. 100 personer, der ligger bag arbejdet med at producere og redigere indholdet på www.netdyredoktor.dk.

Størstedelen af dyrlægerne bag Netdyredoktor.dk er desuden med i en faglig kæde, der hedder VetFamily. VetFamily samarbejdet baseres på vidensdeling, så de indbragte dyr på VetFamily klinikkerne har hurtigere vej til kollegers eksperthjælp og optimale behandlingstilbud.

Netdyredoktors vision
At skabe det mest professionelle sted på nettet med information, produkter og serviceydelser produceret af danske dyrlæger til alle kæledyrsejere.

Vi ønsker at formidle seriøs viden og information om kæledyr på en forståelig måde til danske kæledyrsejere. Gennem øget information og viden kan vore kæledyrs velfærd optimeres dels ved forebyggende arbejde dels ved tidligere at indsætte evt. behandlinger.


Vi ønsker at indgå i og forstærke det følelsesmæssige bånd, der eksisterer mellem kæledyr og deres ejere.

CONTACT

Opening Hours

mandag
08:00 - 16:00
tirsdag
08:00 - 16:00
onsdag
08:00 - 16:00
torsdag
08:00 - 16:00
fredag
08:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vær opmærksom på hævelser i: • Hovedet (”søvnige øjne”) • Læberne • Ørerne • Og omkring anus Det er alle symptomer på den smitsomme og dødelige sygdom kaninpest (Myxomatose) som skyldes en virus. Sygdommen kontrolleres ved: • Insektkontrol • Varsomhed ved større samlinger af kaniner, f.eks. konkurrencer og udstillinger • Undgå at bruge andre kaniners udstyr, f.eks. skåle, seler og børster • Vaccination Læs om kaninsyge her http://www.netdyredoktor.dk/andre-smaadyr/kaninleksikon/mno/myxomatose/

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Du kan stadig støtte Dyreværnet, når du køber en pose Hill’s! Vi har allerede indsamlet en flot donation til Dyreværnet fra Hill’s, men du kan stadig nå at støtte Dyreværnets vigtige arbejde helt gratis! Kom ind i klinikken i dag og giv en hånd til Dyreværnet, når du køber en pose Hill’s foder! Hill’s donerer 20 kr. til Dyreværnet for hver hånd!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vores 2 vindere fra fotokonkurrencen! Os hos Netdyredoktor håber at Butter og Max er vilde med deres nye VetPro foder. Endnu et stort tillykke til de to vindere herfra.

Timeline Photos
facebook.com

Netdyredoktor.dk's cover photo

Netdyredoktor.dk's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Dyreværnet hjælper hvert år mere end 1200 dyr til at finde nye hjem – du kan også hjælpe! Vores hjerte brænder for alle hunde og katte – også dem der ikke har en kærlig familie og et rart hjem. I april kan du helt gratis hjælpe nogle af disse til en ny chance ved at støtte Dyreværnet! Når du køber en pose Hill’s foder, kan du sætte et håndaftryk! For hvert håndaftryk donerer Hill’s 20 kr. til Dyreværnets vigtige arbejde. Skynd dig ned i klinikken og giv en hånd!

Timeline Photos
facebook.com

Vruff - Hundevenner for altid

Hos Netdyredoktor synes vi heller ikke, at man kan give sit kæledyr for meget kærlighed ❤ God kærlig weekend ønskes du af Netdyredoktor!

Vruff - Hundevenner for altid
facebook.com

Timeline Photos

Sammen med Hill’s giver vi en hånd til Dyreværnet i hele april! For hver pose Hill’s du køber i klinikken, kan du sætte et håndaftryk. Hvert eneste aftryk udløser 20 kr. i donation fra Hill’s til Dyreværnets fantastiske arbejde! Kom ned og giv en hånd i dag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tillykke til Ayou Hoff, Charlotte Dandanell Hansen, Helene Damm, Leah Thomsen, Birthe Samuelsen, Heidi Glisborg, Inger Ovesen og Lotte 'Crone' - Vinderne af vores 'Hvad vil dit kæledyr gøre for en godbid' konkurrence. Vinderne får VetPro foder til deres kæledyr.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Går din kæledyr sit efterår i møde? Man har som dyreejer stor indflydelse på, hvordan ens kæledyrs otium vil forløbe. I samråd med din dyrlæge kan du ved god pasning og pleje være med til at sikre, at dit kæledyr får en behagelig og værdig alderdom. Hunde- og katteejere kan læse med her: http://www.netdyredoktor.dk/hund/tema/def/den-aeldre-hund,-seniorhunden.aspx og http://www.netdyredoktor.dk/kat/tema/def/den-aeldre-kat,-seniorkatten.aspx

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

HVAD VIL DIN HUND ELLER KAT GØRE FOR EN GODBID? I september måned leder vi efter årets bedste videoer af hunde- og kattenumre. Indsend dine bedste, sjoveste, sejeste videoer af hundekunster og kattetricks, så deltager du i konkurrencen om en måneds forbrug af VetPro foder til din hund eller kat. Der udvælges 10 vindere blandt de indsendte videoer. Indsend din video eller link til videoen på: konkurrence@netdyredoktor.dk og angiv, hvilken VetFamily dyreklinik du bruger, så deltager du i konkurrencen.* Hvis din video fylder mere end 10 mb., skal du uploade den på youtube og sende linket til os. Husk at holde dit smartphone-kamera vandret, når du filmer :-) Se eksempler på seje kunster her: https://www.facebook.com/netdyredoktor/videos og her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLOkaFp1J1XIHRlRyZFtU8OTldPuonk68K --- HVORNÅR Konkurrencen er åben i perioden mandag den 31. august til fredag den 2.oktober. Vinderne får direkte besked her på Facebook senest den 9. oktober, og præmien kan afhentes på din lokale VetFamily klinik. *NB. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at vi må bruge din video i Netdyredoktors, VetFamilys og medicinalfirmaet Merials marketingaktiviteter.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Den sidste heldige vinder i vores takkekonkurrence er Luise Hall - stort tillykke! Skriver du en privat besked til os, så kan vi aftale afhentning af foderet? Tak til alle, der har deltaget - det har været så hyggeligt at læse jeres mange tak :-)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Netdyredoktor.dk's post

Nu har vi fået de meget populære kornfri produkter Hill's No Grain i vores webshop. Der er fuldfoder til hund og kat og lækre kornfri godbidder til hunde. Vi fejrer med et lanceringstilbud på 10% til den 1. september. Læs mere om dem her: http://butik.netdyredoktor.dk/catalogsearch/result/?q=hill%27s+ideal+balance

Photos from Netdyredoktor.dk's post
facebook.com