Top Local Places

Webnet

, Zagreb, Croatia
Computers/technology
advertisement

Description

ad

Cilj tvrtke Webnet d.o.o. je prvenstveno iskoristiti raspoloživo znanje i alate za organiziranje i izvedbu vlastitih projekata te projekata za klijente. Cilj tvrtke Webnet d.o.o. je prvenstveno iskoristiti raspoloživo znanje i alate za organiziranje i izvedbu vlastitih projekata te projekata za klijente.

Bez obzira na teške prilike te u nekim područjima veliku konkurenciju, maštovitim i kreativnim rješenjima u kreiranju kvalitetnog tržišnog nastupa (kako tvrtke/branda u cjelini tako i pojedinog asortimana) svaki od navedenih projekata je doveden u fazu samoodrživosti i profitabilnosti.

Ti isti projekti ujedno služe kao showcase našim potencijalnim partnerima, odnosno kao dokaz (a ne obećanje) da znamo što radimo.

Neki od projekata su:

Alarm Market – internet trgovina video nadzora i alarmnih sustava

Gumashop.com – internet trgovina protektiranih guma

Ententini.com – internet trgovina dječje opreme, igračaka, bicikala i slično

WebZaMene.net – izrada internet stranica

Izrada vizitki – izrada-vizitki.com je stranica koja predstavlja naše radove i dizajn posjetnica

soorfay.com – ova internet stranica služi za zabavu, na njoj svakodnevno možete pogledati mnoštvo novih humorističnih slika, slika sa tuluma (primjerice plaže zrće) i slično.

alarmarket.com – stranica koja maksimalno pojednostavljuje odabir video nadzora optimiziranog za potrebe klijenta

Akcija-Akcija.com – internet trgovina s akcijskom (i redovnom) ponudom atraktivnih artikala trgovina koje posluju u sklopu Shopping Centra Prečko


Ovi projekti nisu samo isprazan kostur koji služi za pokazivanje “što znamo”, ti projekti su u potpunosti funkcionalni odjeli naše kompanije.

KONTAKT