Top Local Places

CleanExpress

Glavna cesta 2B 10362, Zagreb, Croatia
Dry Cleaner
advertisement

Description

ad

Vodeći lanac kemijskih čistionica sa 20 poslovnica i preko 70.000 vjernih korisnika
.
Vodeći lanac kemijskih čistionica sa 20 poslovnica i preko 70.000 vjernih korisnika.
CleanExpress je osnovan krajem 2004. godine
isključivo za potrebe obavljanja usluga kemijskog
čišćenja i pranja, nastojeći ih približiti standardima
vodećih svjetskih lanaca i vrlo brzo je od strane
korisnika prepoznat kao lider na tržištu.
Pojavom CleanExpressa na hrvatskom tržištu, na
kojem su do tada postojale uglavnom pojedinačne i obiteljske kemijske čistionice, započelo je novo razdoblje u toj djelatnosti, a održavanje tekstila podignuto je na višu razinu.
S obzirom da je riječ o vrlo zahtjevnoj djelatnosti
u kojoj se najčešće rukuje odjevnim predmetima, koji za korisnike imaju ne samo stvarnu nego i afekcionu vrijednost, potrebno je stalno usavršavanje i praćenje noviteta, ali i maksimalna pažnja te individualni pristup
svakom pojedinom odjevnom predmetu.
Uz praćenje noviteta i najsuvremenijih svjetskih
tehnologija, CleanExpress posluje i kao društveno odgovorna i ekološki osviještena tvrtka. Osim segmenta maloprodaje, CleanExpress je specijaliziran i za održavanje radne odjeće za potrebe prehrambene i farmaceutske industrije te surađuje s vodećim tvrtkama iz tih djelatnosti (Ledo, Cedevita, Montana, Fidifarm, Neva, ljekarne, poliklinike...).
Rastući iz godine u godinu CleanExpress danas
pokriva područje Zagreba sa 17 poslovnica i svake godine ostvaruje rast prihoda i sve veći broj korisnika te u stalnom radnom odnosu ima više od 60 stručno obrazovanih djelatnika.

Plaćanje je moguće svim kreditnim karticama.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kemijske čistionice CleanExpress prvi su izbor hrvatskih potrošača. Prema mišljenju i iskustvu ispitanih hrvatskih potrošača, lanac kemijskih čistionica CleanExpress pruža najvišu razinu usluge na hrvatskom tržištu. :) Zahvaljujemo na povjerenju i priznanju. <3 CleanExpress, poduzeća Optimus Plus d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, osvojio je najveći broj glasova potrošača u nedavno provedenom istraživanju tržišta nazvanom Customers' Friend Services - Croatia 2017 te mu je za ostvareni uspjeh dodijeljena poslovna nagrada Customers' Friend – Award of Excellence.

facebook.com

facebook.com

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Evo dobitnika <3

facebook.com

Još par dana možete se uključiti <3

facebook.com

facebook.com

:)

facebook.com

facebook.com

Naše drage mališane u ovo Božićno vrijeme <3 odlučili smo razveseliti kazališnom predstavom i druženjem s Djedom Božićnjakom. Radost na dječjim licima i sjajna atmosfera u kazalištu Žar ptica bili su predivan i predragocjen poklon i za nas <3 :) Sretan Božić svima!

facebook.com

Vodeći lanac kemijskih čistionica u Hrvatskoj sa 20 poslovnica i preko 70.000 vjernih korisnika poklanja 3 x poklon bon od 100 KUNA za usluge . Lajkajte nas ako već niste, podijelite ovu objavu i prijavite se putem obrasca. Objavljujemo rezultat 5.1.2017. <3 <3 <3

facebook.com

facebook.com

Provjerite naše usluge i cjenik :)

facebook.com

facebook.com