Top Local Places

Poliklinika LabPlus Split

Dubrovačka ulica 1, Split, Croatia
Internist (Internal Medicine)
ad

Description

ad

Poliklinika LabPlus je medicinski laboratorij s mikrobiologijom i internistička ordinacija smještena u Splitu.

Opening Hours

ponedjeljak
07:00 - 19:00
utorak
07:00 - 19:00
srijeda
07:00 - 19:00
četvrtak
07:00 - 19:00
petak
07:00 - 19:00
subota
08:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Naše magistrice Zorana​ i Irena šalju nam pozdrave iz Amsterdama 🇳🇱 gdje aktivno prikupljaju nova znanja, tehnologije i iskustva sudjelujući na 4th EFLM-BD European Conference on Preanalytical Phase :) Sve novosti i ideje s ove konferencije magistrice će implementirati u svoj svakodnevni rad kako bi unaprijedile naše usluge i poslovanje za sve naše pacijente.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

S prvim zrakama sunca cvjetaju čempres, bor i lijeska čija pelud može izazvati alergijske reakcije kao što su svrbež, crvenilo, peckanje očiju, sekrecija iz nosa, kihanje i dr. Naša prof.dr. Slavica Cvitanović, spec. pulmolog, savjetuje vas kako postupiti pri pojavi alergijskih simptoma: "Muči li vas vodenasta sekrecija iz nosa ili začepljenost nosa, kihanje, svrbež nosa, nadražaj grkljana, promuklost, gušenje, piskanje u prsima uz kašalj ili kožni osipi popraćeni svrbežom, potrebno je ispitati postojanje alergije na udahnute alergene iz našeg okoliša. Može se raditi o smetnjama tijekom sezone cvjetanja ili cjelogodišnjim smetnjama. Najčešći uzročnik sezonske alergije u Dalmaciji je pelud korova crkvine što nazivamo još i gominjača ili napasni drijenak (Parietaria off.), a krivac je za 65% slučajeva peludne alergije tijekom ožujka do konca lipnja te opet u manjoj mjeri krajem kolovoza do konca listopada. Manje značajni su polen masline (Ola e.), dalmatinski bor (Pinus h.), pelin (Artemisia absynthium), bušinac (Cistus sp.), a zadnjih godina ambrozija (Ambrosia e.). Od cjelogodišnjih uzročnika prednjače grinje u kućnoj prašini (Dermatophagoides pter). Dijagnostički postupci: izvršit ćemo klinički pregled, uzeti krv i odrediti koncentraciju specifičnih IgE protutijela u serumu na seriju udahnutih alergena i na seriju nutritivnih alergena, kako bi se utvrdio uzročni alergen. Dobit ćete poduku o prevenciji kako bi se smanjio rizik za nastanak senzibilizacije. Poduku o poduzimanju potrebnih mjera kako bi se spriječio nastanak ili pogoršanje već oboljelih osoba. I treće medikamentozno liječenje alergijskih bolesti. U tom cilju poslužit će vam i peludni kalendar iz kojeg se vidi pojava i vremensko trajanje polinacije pojedinih biljaka i kvantitativni sastav peludi. Neka odstupanja postoje čemu pogoduju sušna razdoblja koja pogoduju rastu i cvjetanju korova. Pojavljuju se i nove biljne vrste koje do sada nisu postojale na našem području kao npr. Ambrosia." Zato, muče li vas isti simptomi budite slobodni uputiti joj pitanje ili zatražiti alergološke konzultacije. Nazovite 021 789 789 :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dragi roditelji! Obaveznu krvnu pretragu nužnu za upis vašeg djeteta u prvi razred, u našoj Poliklinici možete BEZ SUZA I STRESA obaviti vađenjem krvi iz prstića djeteta po cijeni od samo 50kn. Prethodna najava, ni rezervacija termina nije potrebna :) Dođite bez straha u Polikliniku LabPlus, Dubrovčka 1, Split.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

U Poliklinici LabPlus Zagreb već duži niz godina radimo testiranje na intoleranciju hrane putem imunoglobulina G, a od sada testiranje vršimo i u Splitu. Za svako takvo testiranje, našim smo klijentima osigurali i nutricionističko pojašnjenje rezultata te neophodne smjernice o zdravoj prehrani i pravilnom izboru namirnica. Obratite nam se s povjerenjem ..to je Plus za vaše zdravlje! 👌

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Samo jednom analizom krvi u mogućnosti smo ustanoviti zdravstveno stanje pacijenta. Kako bi očuvali svoje zdravlje, u svrhu prevencije jednom godišnje obavezno napravite kompletan LABORATORIJSKI PREGLED KRVI I URINA! 💉 Potražite nas pritom u novom prostoru na novoj adresi: Dubrovačka ulica 1, Split (ulaz s Poljičke ceste).

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Našim dragim djelatnicama, klijenticama, suradnicama, svim pripadnica ženskog spola od ❤ želimo SRETAN DAN ŽENA!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Cijenjeni korisnici naših usluga, od ovog mjeseca našem stručnom timu pridružuje se mag.nutricionizma Ivana Vinko Katalin, dipl.ing. prehrambene industrije. Ivana je na mjestu voditeljice nutricionističkog savjetovališta Poliklinike LabPlus Zagreb već duži niz godina, a od sada će svojim predanim radom i stručnim iskustvom na raspolaganju biti i vama. Veselimo se zajedničkoj suradnji 😊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Medicinsko biokemijski laboratorij Poliklinika LabPlus Split pruža vam niz različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, mikrobiologije, imunologije, molekularne biologije, genetike kao i mnoge druge pretrage i testiranja, uključujući alergološka testiranja i testiranja intolerancije na hranu. Svoj dolazak pritom ne morate planirati niti unaprijed dogovarati. Svaki radni dan od 7-19h, vrlo brzo i povoljno napravite analizu više od 4.000 različitih pretraga.. to je Plus za vaše zdravlje! 👌

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dragi korisnici naših usluga, obavještavamo vas kako od subote, 25.02.2017. Poliklinika LabPlus Split seli na novu lokaciju. Nova adresa je Dubrovačka 1 (ulaz s Poljičke ceste) odmah do Erste banke u zgradi Auto Hrvatske. Ostali kontakti i radno vrijeme ostaju isti. Vidimo se u našem novouređenom i još bolje opremljenom prostoru :) ..jer to je Plus za vaše zdravlje!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Svjesni problema u javnom zdravstvenom sustavu, tim Poliklinike LabPlus svakodnevno ulaže goleme napore u stvaranju bolje zdravstvene zaštite za sve pacijente. Obilježavanje Svjetskog dana bolesnika prilika je zato da zahvalimo svim djelatnicima, kolegama i suradnicima naše Poliklinike, na potpori i njihovom nesebičnom plemenitom radu, a svim bolesnicima povodom njihovog dana želimo što brži oporavak i izlječenje! ❤

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Rana dijagnostika od presudne je važnosti za brzu i efikasnu terapiju. Povodom Svjetskog dana bolesnika pozivamo vas da nam se priključite u akciji provjera vašeg zdravstvenog statusa. Napravite KOMPLETAN SISTEMATSKI PREGLED KRVI I URINA, bez narudžbe i čekanja, za samo 120kn ➡ http://bit.ly/2lvBEgK Iskoristite popust i dođite u LabPlus ..to je Plus za vaše zdravlje!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Poliklinika LabPlus Split's post

[VRIJEDNO JE ZNATI] Rak pluća, dojke, debelog crijeva, rektuma, maternice, prostate i anusa; najčešća su sijela zloćudnih tumora. Ovi tumorski markeri presudni su za njihovo rano otkrivanje, a nalazi većine gotovi su već isti dan.

Photos from Poliklinika LabPlus Split's post
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

#juvaderm 💋💉#poliklinikaLabplus 01/4673648 @bluespirit16 @anda008

#juvaderm 💋💉#poliklinikaLabplus 01/4673648 @bluespirit16 @anda008
@, instagram.com

Najbolje kolegena svijetu... ❤ ko 🏠❗❗ #poliklinikaLabplus Sretan mi ⚂⚃ (34)

Najbolje kolegena svijetu... ❤ ko 🏠❗❗ #poliklinikaLabplus

Sretan mi ⚂⚃ (34)
@, instagram.com

#CRO #jebotekolkonasima #labplus #labplusnavija #CRO #ajmohrvatska ❤⚪💙

#CRO #jebotekolkonasima #labplus  #labplusnavija #CRO #ajmohrvatska ❤⚪💙
@, instagram.com