Top Local Places

Apartmani Rebselj - Murter

Šibenska 5, Murter, Croatia
Local business
advertisement

Description

ad

Dobrodošli na Facebook stranicu apartmana obitelji Rebselj iz Murtera. http://www.apartmani-rebselj.hr/ Poštovani posjetitelji, dobrodošli na stranice apartmana obitelji Rebselj iz Murtera.

Apartmani Rebselj nude svojim gostima odličan smještaj u kompletno opremljenim apartmanima.

Blaga mediteranska klima, uz kristalno čisto i toplo more, sačuvan okoliš i prelijepe plaže i šetnice u srcu Dalmacije čine Murter idealnim turističkim odredištem. Temperature ljeti dosežu do 35 stupnjeva, ali prosječna temperatura zraka je oko 27 stupnjeva. Temperature mora se kreću oko prosječnih 22 stupnja, što čini more idealnim za kupanje.

Bilo da tražite ugodne apartmane za odmor s djecom ili prijateljima u sezoni, preferirate tih, miran i opuštajući odmor uz blagu klimu, toplo more i mirise rascvjetalog mediteranskog raslinja u predsezoni, ili se ubrajate u one koji se radije odmaraju u jesen, došli ste na pravo mjesto! Ukoliko se istinski želite odmoriti i uživati u svom odmoru posjetite Murter, Apartmane Rebselj.

Vaš dolazak očekujemo sa veseljem te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vaš odmor protekne ugodno i da Vam ostane u najljepšem sjećanju.

Toplu dobrodošlicu na naše stranice i u naše apartmane želi vam obitelj Rebselj.

KONTAKT