Top Local Places

Frizer Valona

rr.kongresi manastirit. bb, Struge, Bosnia and Herzegovina
Makeup Artist
advertisement

Description

ad

DONI TE DUKENI BUKUR NE GEZIMET TUAJA FAMILJARE.. URDHERONI TEK ,,FRIZER VALONA,, MJAFTON TE NA TELEFONONI DHE BUKURIJA JUAJ ESHTE E GARANTUAR!!!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Set frizuras 2017!!

facebook.com

Photos from Frizer Valona's post

Photos from Frizer Valona's post
facebook.com

Photos from Frizer Valona's post

Photos from Frizer Valona's post
facebook.com

Photos from Frizer Valona's post

Frizura 2016!!

Photos from Frizer Valona's post
facebook.com

Photos from Frizer Valona's post

Frizura 2016

Photos from Frizer Valona's post
facebook.com

NJOFTIM: Të nderuara zonja,vajza dhe nuse, ju njoftoj se jemi të dislokuar me dyqan të ri në fshatin Ladorisht në qendër të fshatit( te xhamija) ngjitur me farmacinë. Ju mirëpresim!!

facebook.com

Photos from Frizer Valona's post

Photos from Frizer Valona's post
facebook.com